4:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorité ze Staňkovic přehráli ročovské až těsně v závěru


Branky


58. J. Rámeš , 73. D. Veit , 85. J. Mach , 89. J. Cambel - 25. J. Francl , 34. J. Francl
0

Do Staňkovic přijeli ročovští a asi nečekali, že po prvním poločase budou vést 2:0. Dařily se jim brejky, ze kterých dal kanonýr Francl dvě branky. Ve druhém poločase se stáhli do obrany, domácí toho využili a drtili je neustálými útoky a nakonec je těsně před koncem zápasu "semleli."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočník Ročova Francl hlavní postavou 1. poločasu

V 10. minutě domácí Jan Mach vstřelil branku. Domácí se radovali, ale ne dlouho. Byl to aut a branka tudíž nebyla uznána.  Ve 13. minutě hráč hostí Francl běžel sám na brankáře, byl odpískán ofsajd, ale Francl odkopl míč a následně byl za to potrestán ŽK. V 15. minutě opět úřadoval útočník hostí Francl. Ten se dostal po odkopu ročovského brankáře sám před bránu, jeho střela však letěla nad. V 17. minutě  se uvolnil domácí Jiří Rámeš, ale jeho střela jen těsně minula branku. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, domácí měli dost šancí, ale žádnou neproměnili. Hosté díky nezabezpečené obraně domácích vyráželi do protiútoků, které využili ke vstřelení 2 branek. Obě vstřelil útočník Francl, nejlepší střelec soutěže.

 

Ďábelský obrat domácích hráčů

Ve druhém poločase se hosté stáhli do obrany a domácí podnikali neustálé útoky na ročovskou bránu. Gól se jim ale vstřelit nedařilo. V dalším průběhu utkání se karta obrátila na stranu domácích. Podařilo se jim vstřelit dvě branky a zápas otočili dalšími dvěma zásahy až těsně v závěru utkání.    



Ohlasy k zápasu


FK Staňkovice
Miroslav Merda (vedoucí týmu FK Staňkovice): Dnešní utkání bylo hodně těžké, a pro nás začalo špatně, protože jsme prohrávali 0:2. Pak se nám povedlo utkání otočit. Ale jak už jsem říkal, bylo to moc těžký a trochu se štěstím jsme vyhráli.




Sestavy


FK Staňkovice
L. Mašek [-] - K. Fuks [-] , P. Gabrhel [-] , J. Mach [-] , I. Gašpar [-] - R. Veit [-] , J. Rámeš [-] , D. Veit [-] , H. Minařík [-] - J. Cambel [-] , M. Kropáč [-]

TJ ZD Podlesí Ročov
P. Zeman [-] - T. Houf [-] , D. Válek [-] , P. Hlaváček [-] , D. Škuthan [-] - J. Havlíček [-] , M. Douša [-] , T. Klogner [-] , Z. Pelikán [-] - T. Ryneš [-] , J. Francl [-]

ŽK: 56. D. Veit - 13. J. Francl , 38. D. Válek , 57. P. Zeman , 69. P. Hlaváček .
Místo: Staňkovice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.