Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo


Branky


0

Poslední tým soutěže přivítal hosty z Libčevse a snil o vítězství. Hosté však potvrdili formu z minulého utkání, kdy doma deklasovali Staňkovice 5:0 a Dubanůn nasázeli ještě o jeden gól víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost pro Libčeves

Zápas začal v plné režii hostů, kteří od první minuty naznačili, kdo ovládne tento mač. Do vedení se hosté dostali v 11.minutě, kdy si před přímým kopem rovnal domácí brankář Jaroslav Turek zeď. Hostující bek František Zeman nečekal na pokyn rozhodčího a střelou do odkryté branky otevřel skóre. Než se stačili domácí vzpamatovat, Tomáš Čermák pustil za sebe centr a volný hráč hostí Jiří Oppenauer zvýšil na 0:2. Do poločasu stihli hosté z Libčevse dát ještě dvě branky,  které vstřelili ve 31. minutě Miroslav Polák a těsně před ukončením půle Jiří Bečvář.

Dubany bez šance dát gól

Ve druhém poločase hosté značně prostřídali sestavu a hra se mírně vyrovnala. Domácí tým toho vůbec nevyužil, i když měl několik šancí ke vstřelení alespoň čestného úspěchu. Do šance se dostal po zahrání rohu domácí Petr Zuna a jen těsně minul horní roh soupeřovy branky. Po pěkné kombinaci šel sám na branku domácí Ludvík Šereda, který jen nastřelil brankáře. V poslední minutě se dostal sám před brankáře Kamil Vajc, ale také on branku přestřelil. Hosté ve druhém poločase hru kontrolovali a dokázali skóre navýšit dvěma brankami. Ve 48. minutě Jiří Oppenauer zvýšil na 0:5 a na konečných 0:6 skóroval Jiří Haraus.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Dubany
Petr Zuna (vedoucí mužstva TJ FC Dubany): Výsledek hovoří za vše. Jednoznačné vítězství hostí.

AC Libčeves
Josef Bečvář (předseda AC Libčeves): Jednoznačné bezproblémové utkání hrané v poklidu, které bylo rozhodnuto již v prvním poločase.



Sestavy


TJ FC Dubany
J. Turek [-] - V. Henych [-] , D. Nykiel [-] (46. M. Folauf [-] ) , T. Čermák [-] , A. Stibůrek [-] - T. Grund [-] , J. Leník [-] (60. V. Rámeš [-] ) , M. Zuna [-] (46. J. Novotný [-] ) - L. Šereda [-] , P. Zuna [-] , K. Vajc [-]

AC Libčeves
P. Kotěšovský [-] , F. Zeman [-] - P. Golis [-] , M. Matouš [-] (12. P. Procházka [-] ) , T. Svoboda [-] - P. Matouš [-] , M. Polák [-] , D. Štembera [-] , I. Svoboda [-] (65. J. Černý [-] ) - J. Bečvář [-] (66. J. Haraus [-] ) , J. Oppenauer [-] (56. D. Bečvář [-] )

ŽK: 11. J. Turek , 55. A. Stibůrek .
Místo: Dubany. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.