Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd naložil bůra


Branky


3

Někteří domácí příznivci sice po zápase tvrdili, že jsme vyhráli se štěstím?! Z našeho pohledu byla ale situace úplně jiná. Domácím patřilo jen deset minut mezi desátou a dvacátou minutou prvního poločasu. Jinak jsme diktovali obraz hry my. Byli jsme po celý zápas lepší a po neproměněných příležitostech v úvodu i produktivnější.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil nám. Hned z rozehrávky šel sám na brankáře Drahoš, ale nastřelil domácího brankáře. V páté minutě Bulušek levačkou vypálil a Spálenský vyhlavičkovával z prázdné branky na roh. Pak přišla ona desetiminutovka Kunčuny.V 10.min. Janecký vyrazil nohou unik Šmehlíka.Po chvíli vyrazil i střelu T.Brychty.  Náš brankář se vyznamenal i ve 20.min., kdy zlikvidoval střelu Švandy. Od té doby jsme pak diktovali tempo hry my. Ve 27.min. Brůna dorazil do sítě střelu Buluška, kterou domácí gólman Hutira vyrazil před sebe. Ve 28.min. se zapsal do listiny střelců Drahoš, když využil chybu domácích obránců. Ve 35.min. jsme vyděli únik levého obránce Kabrhela, ten z křídla nacentroval ideálně před branku a Bulušek přidal náš třetí úspěch.

     Po výměně stran jsme hru kontrolovali. Domácí toho moc nepředvedli. V 50.min. utekl Bulušek, přihrál volnému Frňkovi, ale těsně netrefil branku. V 69.min. pro změnu utekl náš zatím nejlepší střelec v I.A třídě Frňka, přihrál Štarmanovi a tomu nezbylo nic jiného, než rozvlnit síť. 0:4. V 79.min. měl dvojitou příležitost opět Frňka, ale v tomto zápase mu nebylo souzeno. V 85. ve se proháčkoval do vápna lehkonohý Vrabec, ale slabá střela Hutiru nevystrašila. V závěru nedal ani Frňka a tak musel své kanonýrské schopnosti ukázat Štarman, který zužitkoval přihrávku Franka. Domácím nebyl souzen ani čestný úspěch, v poslední minutě střelu T.Brychty Janecký vyrazil nad branku.

     Utkání, které  bylo dost tvrdé dobře odřídil rozhodčí Štěrba. Věřme, že mužstvu zbyly nějaké ty síly pro úterní dohrávku s Rohovládovou Bělou.  



Sestavy


TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - M. Šejnoha [-] (80. P. Scholze [-] ) , R. Zeman [-] , T. Pagáč [-] (71. L. Hlaváček [-] ) - J. Spálenský [-] , T. Brychta [-] , M. Sedláček [-] , V. Pagáč [-] , D. Kalina [-] - Z. Šmehlík [-] (75. S. Ben [-] ) , L. Švanda [-] -

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , D. Kabrhel [-] , J. Pešina [-] , M. Vomáčka [-] - M. Brůna [-] , P. Fulík [-] , M. Frňka [-] , P. Drahoš [-] (80. M. Vrabec [-] ) - J. Bulušek [-] (61. P. Štarman [-] ) , O. Klusoň [-]

ŽK: 37. L. Švanda , 53. M. Šejnoha , 60. R. Zeman - 33. P. Frank , 41. J. Bulušek , 54. O. Klusoň , 61. M. Vomáčka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - PAPEŽÍK Jakub, MATOUŠEK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích