Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Údlice nezaváhaly v Černovicích. Diváci viděli pět branek


0

Černovičtí se chtěli vytáhnout proti prvnímu celku tabulky. Utkání chyběla patřičná jiskra, ačkoliv v něm padlo pět branek. Domácím k vítězství nepomohla ani nařízená penalta, tři body tak putují do Údlic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta domácí nezvedla

Domácí gólman hned ve 2. minutě utkání musel krýt střelu hráče Údlic. Zdálo se, že hosté jsou při chuti a přijdou z jejich strany gólové hody, což naznačovala 10. minuta utkání, kdy perfektní přihrávku do vápna proměnil hráč hostí. Jenže zahrozili i Černovice a hned z toho byl gól. Na střelu do protipohybu k pravé tyči neměl gólman Údlic šanci. Utkání bylo plné nepřesných přihrávek a chyb při zpracování míče. V 18. minutě opět zahrozily Údlice, které trefily spojnici Pomajslovi brány. V 29. minutě přišel zlom utkání, ve vápně byl faulován hráč Černovic a nařízenou penaltu domácí proměnili. Hned po ní museli Údlice střídat brankáře, který si stěžoval na dýchací problémy. V 41. minutě letěla přízemní střela na Pomajslovu bránu, ten jí však dokázal vykrýt. Před koncem první půle přišla studená sprcha pro černovické hráče. Z přímého kopu se do pravého rohu brány perfektně trefil hráč Údlic a do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu 2:2.

Zlepšená hra Údlic

Druhý poločas začaly aktivněji Údlice, které za žádnou cenu nechtěly zaváhat na hřišti pátého celku tabulky. V 50. minutě utkání dostal domácí Eleš zbytečnou žlutou kartu za ruku. O šest minut později chyboval domácí brankář Pomajsl, který včas nevyběhl na centr letící do vápna, tečovaný míč podběhl a ten skončil v bráně. Údlice si v dalším průběhu hry dokázaly poradit s protiútoky Černovic. Ty zlobila špatná kombinační hra, nepřesné přihrávky a téměř žádný důraz útočících hráčů. Když už se nějaká šance rýsovala, vždy skončila na dobře hrající defenzívě hostujícího týmu. Na domácí tak nastoupila frustrace, po které následovaly žluté karty. Nejprve jí v rukou rozhodčího viděl Pilo, v závěru utkání za zbytečné řeči i gólman Pomajsl. Utkání tak skončilo 2:3 ve prospěch Údlic.



Ohlasy k zápasu


SK Černovice
Libor Pomajsl (brankář SK Černovice): Údlice si přijeli pro jasné vítězství. Hned z druhé šance se jim podařilo dát gól a vypadalo to, že nás převálcují. My jsme se ale jednou akcí chytli, srovnali na 1:1, pak přišla penalta, vedli jsme 2:1. Bylo to nervózní utkání se zbytečnými žlutými kartami. Opět rozhodli naše chyby. Ve finále výsledek 3:2 proti silnému soupeři je pro mne zklamáním, protože si myslím, že jsme na ně měli.




Sestavy


SK Černovice
L. Pomajsl [-] - J. Pelc [-] , F. Pajer [-] , J. Hovorka [-] , M. Král [-] - M. Naďal [-] , M. Dufek [-] , J. Eleš [-] , P. Pilo [-] - A. Fazekeš [-] , M. Uhlíř [-]

Sokol Údlice
D. Pavlovský [-] - K. Klíma [-] , M. Sejček [-] , M. Kostka [-] , Š. Micák [-] - V. Rajnyš [-] , M. Hakl [-] , L. Kučera [-] , J. Čížkovský [-] - A. Pěnička [-] , J. Haldovský [-]

ŽK: 50. J. Eleš , 83. L. Pomajsl , 83. P. Pilo .
Hráči zápasu: P. Pilo .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.