Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavsko stále drží první místo


Branky


12

Plavsko kráčející si pro postup si už nesmí dovolit žádné chyby a proto jelo do Deštné s jediným úkolem, přivézt tři body. První poločas se oba týmy oťukávaly. V poločase druhém Plavsko vstřelilo všechny góly utkání, jeden i do vlastní sítě, a zvítězilo rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazný první poločas

Zápas začal pod taktovkou hostujícího celku, který se snažil kombinovat po zemi a držet balon na svých kopačkách, nicméně si nevytvořil nějaký drtivý tlak. Za zmínku tedy v prvním poločase stojí snad jen dvě tutové šance hostujícího střelce Petra Vejsady. Domácí dopředu nepředvedli v prvním poločase takřka nic a dostávali se před hostující bránu sporadicky. Hrozili především ze standartních situací, které jim hostující hráči svým špatným čtením hry poskytli.

Pánem na hřišti byli hosté

Do druhé půle se šlo za nerozhodného stavu, a ještě oba celky pozdržela v kabině silná bouřka jež se přehnala během poločasové přestávky. Mokrý a místy již dosti podmáčený terén vyhovoval více hostujícímu celku, který si ovšem začátek poločasu zkomplikoval vlastním gólem, když Jarda Kaštánek dobrých 25 metrů od brány měl problém s odkopem a nasměroval míč přímo na bránu, hostující gólman Jiří Novotný nepostřehl že mohl míč v klidu vzít do rukou, a snažil se zahrát balon nohou což se mu úplně nepovedlo a míč skončil v sítí - 1:0. Hosté se z toho chvilku dostávali a proběhla důrazná komunikace na hřišti. V 53. minutě si naštěstí pro hosty vybral slabší chvilku také brankář domácích, který našel svým odkopem na půlce hřiště samotného Jiřího Heřmánka, který si pohotově sklepl balon a poslal ho vysokým obloukem do prázdné brány -1:1. Hosty vyrovnání nakoplo a od té chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo. O minutu později totiž po průniku Petra Vejsady do šestnáctky uklízel odražený balon do sítě Karel Voldán – 1:2. V 58. minutě po pěkné kombinační akci našel Karel Voldán na vápně samotného Petra Vejsadu, který si posunul balon do vápna a kolem brankáře uklidil míč do sítě – 1:3. Černou desetiminutovku pro domácí dovršil opět Petr Vejsada, který po rohovém kopu zahraném na krátko doklepával ze své nejoblíbenější pozice, když se z malého vápna ve skluzu nemýlil – 1:4. Domácí se v této fázi utkání nedostali ani za polovinu hřiště a o vítězi zápasu bylo rozhodnuto. V 79. minutě rozehrál roh Michal Bureš, balon zakroutil na zadní tyč troufnu si tvrdit, že balon šel do brány, nicméně Jiří Heřmánek z brankové čáry doklepl balon do sítě – 1:5. Gólový účet zápasu uzavřel Karel Voldán, který po samostatném úniku přehodil domácího brankáře, který sice balon přizvedl ale ne natolik aby míč neskončil v síti – 1:6. Hosté ukázali svou sílu a zaslouženě si odvezli tři body.



Sestavy


TJ Sokol Deštná
V. Kučera [-] - R. Kuneš [-] , L. Melišík [-] , K. Henze [-] , M. Svoboda [-] , M. Blažek [-] , K. Šindelář [-] , Z. Kuneš [-] , M. Novotný [-] , M. Šlapanský [-] , M. Šamal [-]

TJ Sokol Plavsko
J. Novotný [-] - P. Písař [-] , M. Bureš [-] , P. Přílepek [-] , V. Písař [-] , J. Kaštánek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Pouska [-] , V. Šnajdr [-] , P. Vejsada [-] , K. Voldán [-]

ŽK: 26. R. Melzoch , 67. M. Šamal - 67. K. Voldán , 69. V. Šnajdr .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: FILO Zdeněk - MARTÍNEK Miroslav (N), BUDÍN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů