2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Majdalena překvapila Novou Ves


Branky


54. J. Pospíchal (p.) , 64. R. Škácha - 4. P. Bezemek , 12. D. Sejk , 47. P. Bezemek , 81. D. Sejk
10

Největší překvapení 13. kola se urodilo v Nové Vsi, kde domácí nestačili na tým z Majdaleny. Hosté předvedli co to znamená být produktivní a vezou si zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok pro domácí celek

Zápas začal tak, jak to asi nikdo nečekal. Hosté na favorita vlétli a už ve 4. minutě se trefil Pavel Bezemek a hned po něm v minutě 12. Dominik Sejk. Domácí se oklepali a tlačili Majdu, ale mezi tyčemi stál Petr Bárta, který chytal velký zápas. V prvním poločase víc gólů nepadlo a tak se šlo do kabin za překvapivého skóre 0:2.

Překvapení bylo na větě

Hned začátkem druhého poločasu se Majdalena dostala do ještě většího vedení po trefě Pavla Bezemka, který zvýšil skóre na 3:0. Domácím svitla naděje když v 54. minutě proměnil pokutový kop Jan Pospíchal. Nová Ves se snažila co mohla, ale prostě neměli svůj den. Ložené šance, které končili buď mimo branku nebo v rukou brankáře Bárty. Nakonec se, ale přece jen podařilo. V 64. minutě po úniku snížil na 2:3 Robert Škácha. Bohužel pro domácí těsně před koncem Majda opět udeřila. Dominik Sejk svou další parádní trefou zvýšil na 4:2 což byl i konečný výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Candra Vladimír (hráč, jednatel, prezident TJ SPARTAK Nová Ves nad Lužnicí): ,,Není moc co komentovat, vybrali jsme si zápas " blbec" . Byli jsme lepším týmem, válcovali jsme Majdošku, bohužel jsme pálili jednu šanci za druhou. Majdalena nám udělila lekci s produktivity, proměnila čtyři šance z pěti. Pokud chceme zápasy vyhrávat, je třeba proměňovat ložené šance, to se dnes nestalo. Je třeba se ponaučit z chyb, které jsme udělali a připravit se na další zápas. Hlavně někteří hráči Spartaku by měli začít přemýšlet nad svým chováním, už druhý zápas několik aktérů sestavy razantně porušili životosprávu. Jako hráče zápasu si zaslouží titul akorát brankář Majdalény, předvedl bravurní výkon ...''




Sestavy


TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
V. Musil [-] - V. Candra [-] - B. Harazím [-] - P. Bjel [-] , M. Bielek [-] , P. Candra [-] , P. Špringer [-] , R. Košumberský [-] , J. Pospíchal [-] , R. Škácha [-] , M. Mezera [-]

TJ Sloupárna Majdalena
P. Bárta [-] - P. Čurda [-] , O. Bezemek [-] , P. Bezemek [-] , V. Biňovec [-] , P. Buday [-] , V. Bouchal [-] , R. Bezemek [-] , V. Cikán [-] , J. Fürst [-] , D. Sejk [-]

ŽK: 51. J. Pospíchal , 80. R. Košumberský , 83. M. Bielek , 88. V. Candra - 17. V. Cikán , 47. P. Bezemek , 51. F. Horník , 61. D. Sejk , 65. T. Horník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BIELEK Jindřich (N), JECHA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2018 07:02
Krásný zápas akorát opravím Pana Candru který opět neunáší tíhu prohry,celí tým Majdaleny si zaslouží velký obdiv v tomto zápase !děkuji kluci.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jestli se v Nové Vsi přemýšlí o postupu, tak nepřipadá nic jiného v úvahu.