Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 15:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice v boji o záchranu porazily Dobroměřice


Branky


0

Ledvičtí zvládli domácí téžké utkání s Dobroměřicemi. Pod tíhou nutnosti zisku tří bodů dokázali nastřílet do sítě hostů čtyři branky. Ledvice porazily Dobroměřice 4:2 i zásluhou dvou gólů Macháčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání Ledvice nastoupily s vědomím, že musí naplno bodovat. Ve vyrovnaném utkání měli domácí aktivnější úvod v první velké šanci nastřelil Broskovics ve 14.minutě tyčku Sedláčkovi branky. V 16.minutě poslal Broskovics do šance rychlého Figra ten z úhlu prostřelil brnkáře hostí a už ve 20.minutě po faulu Plachého na aktivního Figra zvýšil Macháček z PK na 2:0. Ve 30.minutě využil otevření naší obrany dobroměřický Sochor a snížil na 2:1. Ve 42.minutě pro změnu faulovala obrana domácích a gólem do kabin vyrovnal z pokutového kopu Lazarik.

Do druhé poloviny utkání domácí hned v úvodu dvakrát vystřídali a změnili rozestavení. Od 50.minuty bojovali hráči spíš s počasím. Obrovský vítr ovlivňoval hru obou mužstev. V 54.minutě faulovali hosté v pokutovém území Broskovicse a Macháček z hranice pokutového kopu proměnil na 3:2. Další dvacetiminutovka patřila hostům. V 56.minutě nastřelili tyčku, v 66.minutě Holečkovu gólovou šanci chytil Kukla a Šebkův přímý kop skončil těsně vedle tyčky. Domácí zahrozili v 77.minutě, kdy se strhla mela ve vápně hostů a odražený míč nikdo neodvrátil při první střele, která už mohla skončit brnkou, nastřelil Broskovics na brankové čáře ležícího Hejla a dorážku již proměnil 4:2 .V 80.minutě bylo utkání na nějakou dobu přerušeno kvůli bouřce. Na zbytek utkání Ledvice nastoupily v 10 lidech, neboť zraněný Hase putoval do nemocnice na šití (3 stehy). V závěru utkání chytil Matěj Kukla dvě brankové šance Dobroměřic a domáci i díky jeho zásluze zvítězili 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): V dnešním utkání jsme brzo vstřelili dvě branky, což nám pomohlo a měli jsme i potřebné štěstí, které nám v některých utkání chybělo. Na hráčích dnes bylo vidět, že chtějí vyhrát a že vědí, o co hrají.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - M. Hase [-] , F. Macháček [-] , R. Peschl [-] - D. Císař [-] , V. Šlégr [-] , L. Altman [-] , M. Broskovics [-] , P. Figr [-] - S. Berky [-] , J. Král [-]


ŽK: 26. R. Peschl .
Hráči zápasu: M. Kukla , P. Figr , F. Macháček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.