3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv Mrákova a Tlumačova dopadl lépe pro domácí, kteří si tak připsali důležité vítězství v místním derby!


Branky


3

V něděli 17.6. zavítala rezerva Tlumačova sehrát vyhlášený zápas s rezervou Mrákova. Zápas, který sledovala největší divácká kulisa v letošní sezóně dopadl lépe pro domácí celej, který vyhrál 3:1. Oba týmy byly posílené o 2-3 hráče z A-týmu a tak měla hra i větší kvalitu a pro diváky zde bylo opravdu vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nahoru, dolů

Ano přesně tak jde i pojmenovat první poločas, kdy se bylo na co koukat na obou stranách. Do velkých šancí se dostávali tlumačovský Řezníček a mrákovský Váchal a Pivoňka. V polovině poločasu se prodral vápnem domácí  Dolp a nahrál míč Váchalovi, ten však nastřelil břevno branky, a z protiútoku ztroskotal Řezníček na brankáři Škampovi. Nakonec se domácí ale přece jen dočkali, když v poslední minutě poločasu vyraženou střelu hostujícím gólmanem doběhl jediný Váchal a skvělou přihrávkou pod sebe našel Pivoňku který už měl branku odkrytou - 1:0

Vyhrocený zápas do posledních vteřin!

Po změně stran se výstavní střelou zaloužil o vyrovnání Michal Frček, když z hranice vápna napálil skákající balón k prav tyči branky - 1:1. Na opačné straně se chtěl prosadit Dolp, ale nastřelil pouze tyč. Když se už zdálo, že zápas skončí remízou a půjde se na penalty, tak si aktivní Váchal proběhl od praporku na hranici vápna, kde vystřelil levou nohou, kterou hostující gólman vyrazil a k balónu se opět jako první dostal domácí hráč, na neštěstí pro hosty to byl rodák z Tlumačova, David Kulhánek, který dorazil míč do branky na - 2:1. Tento mladík ovšem hraje již celou svoji kariéru za Mrákov, kde s fotbalem začínal. Když už se po několika závarech zdálo, že Tlumačov vyrovná a došlo na poslední roh zápasu, kdy šel do domácího vápna i hostující gólman, tak si vzali slovo opět domácí, Škampa balón vyrazil, Kulhánek posunul míč na Váchala, ten nechal projet hostujího obránce a v poklidném tempu zakončil ze 30 metrů do prázné branky - 3:1.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov B
R. Škampa [-] - P. Spörl [-] - P. Váchal [-] , D. Dolp [-] (60. J. Fliegel [-] ) , M. Spörl [-] (73. V. Michálek [-] ) , D. Kulhánek [-] , J. Dufek [-] , M. Pivoňka [-] , J. Kaufner [-] , V. Eliáš [-] , P. Vondraš [-]

TJ Start Tlumačov B
J. Královec [-] - J. Steinberger [-] , M. Frček [-] , M. Kafka [-] , J. Kitzberger [-] , M. Podestát [-] (68. P. Procházka [-] ) , J. Forst [-] , T. Čadek [-] (82. D. Vraštil [-] ) , J. Hruška [-] , J. Podestát [-] , T. Řezníček [-] (51. J. Minařík [-] )

ŽK: 35. P. Spörl , 53. M. Spörl , 76. J. Fliegel - 17. M. Kafka , 18. T. Řezníček , 36. T. Čadek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šporer Josef - KADLEC Jan, SVIČARSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.