F. Melka (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice přes zimu počítaly ztráty. Proti Žákavě ale bojovaly


Branky


F. Melka (p.) - 53. M. Boukal , 55. M. Skala
0

Domácí celek nakonec ale se Žákavou padl a navíc přišel o další hráče... Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak zápas viděl trenér Hradešič František Melka? (zdroj: tj-sokol-hradesice.webnode.cz)

 

"V zimě opustili náš, již tak dost zdecimovaný, A tým tři hráči. Honza Hnojský se po letech vrátil do Zavlekova, Dan Vonášek se vrátil do Velkého Boru a Miroslav Šmrha přestoupil na Malý Bor. Dále se jedná o přestupu Lukáše Mareše do Svéradic. Naopak ze slibovaných přestupů do našeho klubu sešlo, a tak náš mladý tým ještě omladil.

 

K prvnímu utkání jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě, bohužel to určitě nebylo naposled, protože stav lidí je takový jaký je. Ze Žákavy jsme měli respekt, protože v prvním vzájemném utkání nás jasně přehráli, bez ohledu na naši šťastnou výhru. Začátek zápasu jsme byli nervózní a soupeř byl lepší. Pak se ale hra vyrovnala, hosté i domácí měli po jedné velmi dobré šanci na vstřelení branky. Udeřilo ale až v závěru poločasu, kdy v jasné góĺové příležitosti stáhl Vaška Kotiše hostující brankář a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil František Melka.

 

O poločasu jsem hráče upozorňoval na to, v kolika zápasech jsme vedli a utkání ve druhém poločasu ztratili. Bohužel to nebylo nic platné, protože již v úvodu poločasu jsme během deseti minut dvakrát inkasovali po našich hloupých chybách, kdy jsme nebyli dost důrazní v osobních soubojích před vlastním pokutovým územím. Bohužel jsme byli nuceni třikrát střídat kvůli zdravotním problémům hráčů a nedostali jsme se tak do očekávaného závěrečného náporu. Navíc jsme posledních deset minut dohrávali v deseti, protože Lukáš Šmrha zatáhl za záchrannou brzdu a musel předčasně do sprch. Celkem vyrovnané utkání jsme tak prohráli o jednu branku, pokolikáté už, a nezbývá nám nic jiného než bojovat dál o každý bodík. Musím poděkovat Vaškovi Kotišovi, který odehrál celý zápas a Franta Šašek nastoupil ve druhém poločasu. Asi to nebylo naposledy, protože se rozrostla naše marodka o Vaška Panušku, který má nadvakrát zlomený palec na noze a čeká ho měsíční pauza. Takže v jaké sestavě pojedeme do Plzence, je pro mě velkou záhadou."

 

 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - J. Kovanda [-] (66. M. Frančík [-] ) , M. Melka [-] , L. Šmrha [-] , M. Buchta [-] - V. Panuška [-] (72. F. Šašek [-] ) , P. Melka [-] , F. Melka [-] , T. Nováček [-] (35. M. Frančík [-] ) - L. Zdichynec [-] , V. Kotiš [-] -

FK Žákava
T. Kosnar [-] - M. Skala [-] , S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] - O. Soukup [-] , L. Drugda [-] , V. Mencl [-] (69. R. Škala [-] ) , J. Smazal [-] - M. Boukal [-] , Z. Váňa [-] (61. R. Kalousek [-] )

ŽK: 41. T. Kosnar . ČK: 83. L. Šmrha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VANĚK Matěj - DUSPIVA Václav, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.