Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka Světlé a Kožlí skončila remízou


Branky


14

Ve Světlé na sebe narazily dva kvalitní celky. Zápas sliboval pěknou podívanou, což i splnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle vedli hosté o gól

Ze začátku byli lepší domácí, Uhlíř utekl obráncům a přihrával na malé vápno Šimkovi, který napálil asi ze dvou metrů břevno. Zanedlouho Uhlíř utekl znovu, tentokrát ze strany, ale přihrávkou nikoho nenašel. Platilo nedáš, dostaneš. Ve 21. minutě, po rohovém kopu, se na malém vápně prosadil nikým nehlídaný hostující Šťastný. Za šest minut udeřili hosté podruhé. Vyhráli souboj ve středu hřiště, přihráli do vápna a Šťastný pak uklízel víceméně do prázdné branky, připisujíce si svůj druhý zásah. Domácím se podařilo snížit ve 35. minutě, když  po straně utekl Phan cong a přihrál na malé vápno Sobkovi, který se nemýlil. Víc vzruchů první dějství nenabídlo.

K vidění další tři góly a remíza

Ve druhé půli se domácí pustili za kýženým vyrovnáním. Ve velké šanci se sám před brankářem Šafaříkem ocitl Uhlíř, avšak napáli pouze připraveného strážce hostující svatyně. V 57. minutě dostal Uhlíš šanci na reparát ve velmi podobné situaci. Tentokrát se mu již povedlo nezklamat a vyrovnat stav utkání. Další průběh nabídl vyrovnanou podívanou se šancemi na obou stranách. V 80. minutě se radovali domácí když Sobek podruhé v utkání skóroval. Tentokrát se jednalo o nechytatelný projektil z 25 metrů, který se otřel o břevno. Domácím se však nadějný stav udržet nepodařilo, neboť v 86. minutě vyrobili v obraně hrubku, které využil Cicvárek a stanovil skóre zápasu na konečných 3:3. Pro oba týmy se v tabulce nic moc nemění, Kožlí je třetí, Svetelské béčko sedmé.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, záložník: Jednoznačně se jednalo o nejlepší tým, na který jsme na jaře narazili. Šancí jsme si vytvořili víc, ale opět jsme několikrát selhali v koncovce. Hosté byli produktivní a dokázali naše chyby potrestat. Myslím si, že remíza je spravedlivá.

SK Kožlí
připravujeme:



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - F. Uhlíř [-] , P. Čížek [-] , M. Šimek [-] , c. Phan [-] , P. Cenek [-] (62. L. Dibelka [-] ) , M. Pecha [-] , L. Filipský [-] , O. Vacek [-] , L. Sobek [-] (87. T. Hradecký [-] ) , M. Vaňkát [-]

SK Kožlí
M. Šafařík [-] - P. Cicvárek [-] , A. Příhoda [-] , K. Makovec [-] (62. J. Misar [-] ) - D. Mikula [-] , M. Geher [-] , J. Makovec [-] , L. Pešek [-] - M. Pokorný [-] - P. Janů [-] , V. Šťastný [-]

ŽK: 73. M. Pecha , 76. F. Uhlíř , 77. c. Phan - 83. D. Mikula .
Hráči zápasu: L. Sobek - M. Šafařík , A. Příhoda .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Dolejš

Expert: Richard Kubát
Tip experta: remíza

Pro mě nejzajímavější zápas tohoto kola. Na jedné straně Milan Šmíd, Lukáš Dibelka a na druhé Lukáš Pešek. Tento zápas tipuji na takovou malou gólovou přestřelku, která nepozná vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů