Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná deklasovala Ujčov


0

V dalším zápase ve kterém šlo o hodně, nečekaně vyhrála vysoko domácí Rožná, která udělila Ujčovu drtivou porážku 9:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako hra kočky s myší vypadalo utkání v Rožné. Domácí se pustili do svého soupeře s chutí. Ujčov sice ještě dokázal odpovědět na úvodní branku Rožné, ovšem po té začaly přibývat góly pouze do brány Ujčova. Hráčům Rožné vycházelo téměř vše na co sáhli. Jejich brankový účet se zastavil na devíti trefách. U domácích se zaskvěl třemi góly kanonýr Vyžrálek, ale také brankář Beran, který své mužstvo několikrát podržel. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Korbička Lubomír, trenér Rožné: Konečně jsme dali soupeři lekci z produktivity a bylo vidět, jak lehce se hraje, když se dávají góly. V slabších chvílích zápasu nás zase podržel vynikající gólman Jindřich Beran. Myslím, že jsme potěšili i diváky. Dnes bylo více kandidátů na nejlepšího hráče, ale nejvíce si to zasloužil gólman Jindra Beran.

SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Jednoznačné utkání, které rozhodla již první dvacetiminutovka. Udělali jsme příliš chyb v defenzívě a soupeř nás trestal a ukázal nám, jak se hraje o záchranu.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , A. Korbička [-] , M. Navrátil [-] - J. Hanus [-] , P. Navrátil [-] , J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-] - R. Hájek [-] , V. Štěrba [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] , J. Štourač [-] , O. Jančík [-] , J. Mareš [-] - P. Rotkovský [-] , P. Mareš [-] , M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] - P. Němec [-] , J. Hanák [-]

Hráči zápasu: J. Beran .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.