Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 15:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořepník pálil ostrými, odevzdanému Ústrašínu nastřílel osm branek


Branky


0
Hořepník si po pátečním střeleckém kolapsu proti Počátkám spravil chut v nedělním zápase s Ústrašínem. I když Hořepničtí měli před zápasem obrovské problémy se sestavou, svého soka z Ústrašína doslova vymazali ze hřiště. Sice ani hosté nepřijeli do Hořepníka v nejsilnějším možném složení, to ovšem není omluva pro jejich naprosto slaboučký výkon, který byl na úrovni průměrného týmu ze IV. třídy. Přísnější měřítko z hostujících hráčů snese pouze brankář Rohovec, který Ústrašín zachránil od dvouciferného debaklu.  
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hořepničtí do zápasu nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy. Do hořepnické branky se tentokrát netradičně postavil hráč minulého kola, toho času zraněný kanonýr T. Dlouhý. Jeho místo na hrotu útoku naopak obsadil brankář Lapáček, kterého bylo celý zápas hodně vidět. Že to ale není rozený střelec přítomní diváci mohli zaregistrovat hned několikrát, když v několika vyložených šancích nechal vyniknout Ústrašínského Rohovce.    Jinak ale padesátka diváků sledovala ospalý, v tréninkovém tempu hraný zápas. Domácí byli od začátku naprostými pány na hřišti. Bohužel prvních dvacet minut se opakoval páteční scénář ze zápasu s Počátkami. Marné dobývání hostující brány, zuby nehty se bránící soupeř. Na páteční střeleckou blamáž dal ve 21. minutě zápasu zapomenout svou premiérovou trefou v hořepnickém dresu Ghaňan El Hadji, který krásnou střelou pod břevno odstartoval hořepnický střelecký koncert. Druhý gól zápasu na sebe nenechal dlouho čekat a byl neméně krásný jako ten první. K trestnému kopu z dvaceti metrů se postavil stoper Moravec a po dlouhé době znovu ukázal, že má v noze dynamit. Za prudkým projektilem, za který by se nemuseli stydět ani ligový plejeři, se brankář Rohovec pouze smutně ohlédl. Ale právě P. Moravec se za chvíli málem postaral o zdramatizování do té doby jasné partie, jeho malou domů totiž vystihl hostující útočník, kterého však ve vyložené šanci reflexivně vychytal T. Dlouhý. Poté se domácí hráči předháněli v zahazování velkých a ještě větších šancí, do poločasu se však přece jen domácím povedlo ještě jednou rozradostnit věrné hořepnické fanoušky, úspěšným střelcem byl tentokrát mladíček Roman Filip.     Ve druhé půli pak hosté naprosto odpadli. S odevzdaným soupeřem si domácí hráči hráli jak kočka s myší a nebýt jejich žalostné koncovky a výborně chytajícího Rohovce, mohli si hosté na zpáteční cestu do Ústrašína odvézt nevídaný debakl. Ve 47. minutě se premiérově trefil i střídající Severa, na něhož poté taktéž svým prvním gólem ze hry v životě navázal Jirka Lapáček, který konečně prolomil střeleckou smůlu z předchozích minut a chytrým, i když nechtěným obloučkem zvýšil na 5:0. Tento stav na světelné tabuli však vydržel sotva pár minut, poté se po pěkné akci hořepnických Ghaňanů podruhé v zápase prosadil El Hadji, který si hokejovým blafákem vychutnal Rohovce. Sedmou a taktéž premiérovou trefu zaznamenal tvrdou střelou z hranice vápna obránce P. Zíka a gólový účet utkání uzavřel v 85. minutě Kwadwo, který s přehledem proměnil pokutový kop.   


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Tomáš Dlouhý, brankář Hořepníku: Nastoupili jsme sice v hodně kombinované sestavě, ale i tak to na naprosto odevzdaného soupeře bohatě stačilo. Bylo to celý zápas na jednu bránu, Ústrašín směrem dopředu kromě jedné šance nepředvedl vůbec nic. Tempo zápasu bylo spíše pouťové, zřejmě obě mužstva byla unavená z pátečních dohrávek. Škoda naší lehkovážnosti při zakončení, mohli jsme si značně vylepšit skóre, ale i tak jsme s výsledkem spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Hořepník
T. Dlouhý [-] - P. Moravec [-] , O. Petrů [-] , P. Zíka [-] , V. Filip [-] - R. Filip [-] , K. Agyei [-] , F. Matějka [-] , M. Jelínek [-] (46. M. Severa [-] ) - K. Elhadji [-] , J. Lapáček [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - O. Hájek [-] , M. Rod [-] , D. Doskočil [-] , P. Hruška [-] - T. Kubiska [-] , R. Hájek [-] , M. Gebarovský [-] , J. Reinhart [-] - L. Doskočil [-] , T. Křech [-]

Hráči zápasu: P. Moravec , K. Elhadji - D. Rohovec .
Místo: Hořepník. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.