Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov ztratil body s Ústrašínem


0

Herně lepší Pacov si vytvářel jednu šanci za druhou, avšak chyběla větší kvalita v zakončení. Ústrašín z minima vytěžil maximum, když proměnil své šance a vybojoval překvapivý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo oproti minulému utkání doslova vlétlo do zápasu a již v 7. minutě se po přihrávce Podolského trefil Maršík. Následně začal z pacovské strany festival v neproměnování šancí. V 10. minutě se Gavrecký ocitnul sám před gólmanem a netrefil odkrytou branku.  V 15. minutě se po centru Rybčáka uvolnil opět Gavrecký, obehrál obránce ve vápně, ale bohužel jeho střela se nevešla mezi tři tyče. Poté následovali po pěkných akcích z křídelných prostorů šance Rybčáka, kterého vychytal hostující gólman. V 27. minutě, po jedném z rozehrávek hostující obrany, Svoboda neštastně fauloval před vápnem a z následného trestného kopu zakončoval Doskočil. Poté se Svoboda snažil napravit své předchozí zaváhání, ale bohužel stejně jako jeho spoluhráči selhal. V závěru poločasu našel Podolský centrem Kerouše, který si zaběhl za obranu, zpracoval si balón a vyběhnuvšího gólmana přeloboval hlavičkou.

                Druhý poločas oboustranně kopíroval průběh prvního. Domácí dobře kombinovali a hosté se soustředili na defenzivu a čekali na svojí šanci z brejků. Ve 49.min se po kombinaci uvolnil Rybčák,našel ve vápně Gavreckého který bohužel střílel vedle. Domácí se neustále tlačili dopředu se snahou vštřelit rozdílovou branku, ale bohužel pokusy Maršíka, Svobody, Rybčáka, Kurana vychytal hostující gólman. V 68. minutě přišel další kontr ze strany hostí. Domácí ztratili balón v útočné fázi, hosté rychlým nákopem našli Nápravníka, který prošel nezajištěnou obranou a zakončil střelou ke vzdálenější tyči. O 10 minut později se do další vyložené šance dostal Kerouš. Po centru Maršíka za obranu se dostal za obranu a z hranice malého vápna trefil vyběhnuvšího gólmana. Další šance domácích bohužel ztroskotali na výborně čapajícím gólmanovi, nebo na vlastní střelecké nemohoucnosti. V 90. minutě po špatně hozeném autu domácích byl vyloučen Dvořák, který zastavil hostujícího útočníka řítícího se na gólmana. Domácí se v 10 hráčích dostali v nastavení do několika šancí, ale žádný ze střeleckých pokusů neskončil v bráně a tak utkání skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Miloš Čech, trenér Pacova B: Oproti minulému utkání jsme odehráli mnohem lepší zápas. Mužstvo se soustředilo na hru, lépe kombinovalo a vytvořilo si šance na tři zápasy. Bohužel pro nás jsme nedokázali proměnit a soupeři jsme darovali bod.

TJ FC Ústrašín
Trenér Ústrašína: Z minima jsme vytěžili maximum. Pacov byl fotbalovější a lépe kombinoval. Bohudík pro nás neproměnoval jednu šanci za druhou a my jsme si vlastní vůlí odvezli cenný bod.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
T. Pistulka [-] - J. Pražák [-] , J. Kuran [-] , M. Dvořák [-] , M. Miskai [-] - D. Podolský [-] , M. Maršík [-] , J. Kerouš [-] (80. T. Krátoška [-] ) , O. Svoboda [-] - P. Gavrecký [-] , L. Rybčák [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - P. Seknička [-] , M. Rod [-] , M. Gebarovský [-] , T. Kubiska [-] - M. Štěpánik [-] (20. P. Mazanec [-] ) , L. Doskočil [-] , P. Hruška [-] (46. D. Doskočil [-] ) , T. Křech [-] - P. Nápravník [-] , M. Pech [-]

ŽK: 73. O. Svoboda - 33. P. Hruška , 52. M. Gebarovský , 76. P. Mazanec . ČK: 90. M. Dvořák .
Místo: Pacov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.