Ujčov si poradil s nováčkem z Bohdalce


Branky


36. P. Ryba , 50. J. Sedler - 84. M. Horák
24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Ujčova přinesla vedoucí branku

Utkání dle očekávání od prvních minut přineslo soustavný tlak domácího favorita. Hosté se soustředili pouze na defenzivní činnosti a Ujčov se snažil vstřelit co nejdříve branku. To se však nedařilo a jako dar z nebes byla situace z 36. minuty,kdy Přemek Ryba vyhrál osobní souboj u lajny a svým oblíbeným lobem z 30-ti metrů dokonale zaskočil brankáře hostí - 1:0. Domácí se zklidnili a dále byli aktivní, dalších branek se však diváci v první půli nedočkali. Do kabin šli spokojenější domácí. 

Ujčov spálil co mohl a byl nakonec rád za vítězství

Od začátku druhé půle opět domácí určovali tempo hry a po zásluze se prosadili. Ve 49. minutě se po pěkné kombinaci přes Míšu Zicha dostal míč mezi beky, kde jej převzal Kuba Sedler a prostřelil gólmana hostí - 2:0. Ujčov ovládl zápas, ale další branky nepřicházely. Hosté přeskupili formace a přeci jen se začali tlačit víc do zakončení. V 84. minutě se jim podařilo po nenápadné akci zápas zdramatizovat, když branku vstřelil Michal Horák - 2:1. Ujčov odpověděl bleskově, Míša Zich však nemířil přesně a z další akce opět Zich orazítkoval tyč. Domácí nepřipustili již žádnou další zápletku a zaslouženě leč těsně zvítězili. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: V utkání jsme jasně dominovali od úvodu až do konce. Našemu výkonu scházelo efektivní zakončení a trochu víc jistoty v celkové souhře. Soupeř utkání díky tomu ke konci zdramatizoval, ale zodpovědnost a kvalita zůstala na naší straně.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: První polovinu zápasu jsme nezvládli dobře, soupeř na nás tlačil a dokázal vstřelit jednu branku. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale na body už jsme nedosáhly.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽILKA Jan - MAREŠ Jiří (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - : 5
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 6
Výkon domácích - SK Ujčov: 5
Výkon hostů - TJ Jiskra Bohdalec: 3
Hodnocení hráčů - domácí: František Bureš - 8, Jakub Hlaváček - 7, Jakub Štourač - 7, Petr Mareš - 7, Petr Blecha - 9, Petr Mitáš - 7, Přemysl Ryba - 8, Jakub Sedler - 9, Jakub Večeřa - 8, Pavel Mitáš - 7, Jaroslav Nedoma - 8, Jiří Mareš - 8, Michal Zich - 8, Pavel Rotkovský - 7,
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

I když se domácím na jaře moc nedaří, věřím že v tomto utkání se nastartují i střelecky před důležitým utkáním o čelo tabulky v úterý s Pohledcem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích