0:4
(0:1)
27. D. Dostál (p.)
66. M. Sysel
82. M. Sysel
85. V. Klíma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vyhrálo vysoko ve Věchnově


Branky


27. D. Dostál (p.) , 66. M. Sysel , 82. M. Sysel , 85. V. Klíma
9

Poměrně překvapivě vysoko vyhrálo Březí na hřišťi Věchnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí vstřelilo branku

Druhý květnový státní svátek se ve Věchnově nesl ve znamení dohrávky III. třídy Žďárska. Před půl pátou pomalu utichli zvuky pracovních strojů a fanoušci vyrazili na věchnovské hřiště, podpořit fotbalisty k zisku dalších důležitých bodů proti Březí-Březské. Věřte mi nebyla to věru pěkná podívaná. Jediné co bylo pěkného k vidění, byl ,,návrat" na trávník nestárnoucího Patriky Štechy, který vypomohl v hráčské krizi. Jediné co za první půl hodinu domácí vyprodukovali byla šance v deváté minutě , kdy se k odraženému míči po standartce dostal Ondra Ostrýž, jenže hostující strážce brány Urbánek, včasným vyběhnutím záchránil hosty z Březí. Po té si převzali otěže zápasu hosté a obrana Věchnova v čele s brankářem Davidem Starým měla plná ruce práce. Za 25. minut si hosté vytvořili cca 8 šancí a všechny pochytal výborný brankář Starý. V 27. minutě po faulu Vojty Martínka se k exekuci penalty postavil David Dostál a otevřel skóre zápasu. Po té se hra mírně vyrovnala i tak, byli hosté v rauši a fotbalovější a do konce poločasu kontrolovala hru.

Hosté nastříleli další tři branky

V druhé půli se hra domácích mírně zlepšila, dokonce se i dostali na dostřel brány, ale jednoduchost hry hostů v obraně plnila svůj účel a do větších šancí se věchnovští nedostali. Březí hrozili z rychlých protiútoků a jen díky brankáři Starému se stále drželo skóre pouze 0:1. V 66. minutě se v samostatné akci dostal ke krásnému zakončení Michal Sysel a nedal Starému šanci a zvýšil na 0:2. Po té domácí vsadili vše na korekci, skóre jenže bez efektu a když v 82.po zaváhání Jirky Jedličky na třikrát zakončoval úspěšný Sysel  bylo to 0:3. Odevzdaný výkon domácích byl dovršen v 85 minutě, kdy nejdříve hostující Klímá zvýšil na 0:4 a vzápětí neproměnil penaltu za ruku ve vápně Hulák. Snad si věchnovští tento políček vzali k srdci a v neděli kdy přivítají rezervu Měřína zlepšeným výkonem a odčiní tuto porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Březí potvrdilo moje slova z experta ligy o černém koni soutěže a zaslouženě vyhrálo, byli jednoznačně lepší ve všech fotbalových dovednostech. Musím neskromně přiznat, že mi včerejší zápas sedl a podařilo se výsledek zmírnit. Černou kaňkou zápasu byla i nezaviněná zlomenina kotníku Lukáše Nováka.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch:



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , D. Uhlíř [-] (83. F. Uhlíř [-] ) , V. Hulák [-] , L. Novák [-] (33. J. Jedlička [-] ) , V. Martinek [-] , R. Pivko [-] , P. Štecha [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-] (81. P. Nosek [-] )

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - Z. Vala [-] (84. V. Klíma [-] ) , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] , M. Hála [-] - J. Jobánek [-] , M. Holánek [-] , T. Habán [-] , M. Sysel [-] - D. Dostál [-] , J. Jakeš [-] (87. P. Lysoněk [-] )

ŽK: 62. J. Bílek - 44. J. Jobánek , 78. D. Dostál .
Hráči zápasu: M. Sysel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOCOUR Erik - TRÁVNÍČEK Jiří, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Věchnov byl na podzim velkým zklamáním. Březí naopak velkým překvapením. Domácí potřebují body více a proto zůstanou všechny ve Věchnově.