0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 10:15

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov připisuje potřebné 3 body v boji o záchranu.


Branky


0

Ze záchranářského hlediska veledůležité utkání se, z důvodu zakoupených lístků žirovských na odpolední utkání MS českých hokejistů, již od 10:15. Žirovští v utkání dominovali a jen svojí nechopností vstřelit branky, zvítězili pouze 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrál ještě poměrně vyrovnaný fotbal, když silnější Žirovští měli proti sobě nejen soupeře, ale i silný vítr. I přes něj byli domácí lepší a ihned v úvodu začalo jejich spalování šancí. Své šance neproměnili postupně Hána, Nebesař a Klofáč. Když už se konečně prosadil Šťastný, gól byl správně odvolán pro jeho postavení mimo hru.

Hosté hrozili z dlouhých nákopů, ale žádný z nich nebezpečný nebyl. Nejblíže gólu byl Ústrašín při přímém kopu Doskočila, který však výborné pozice trefil pouze zeď.

Ve druhém poločase měl již Ústrašín problémy dostat se na půlku domácích, kteří však dlouhou dobu pálili své šance. Po sérii standardních situací se domácí konečně prosadili, když tradičně výborný Klofáč hlavou vracel přetažený centr, který z metru do brány dorazil Nebesař.

Domácí kontrolovali zápas a hosty k ničemu nepustili. Začínající akce vždy, dnes s jistotou, zastavoval výborný stoper Haruda. Výhru domácích potvrdil po samostatném úniku Bělík.

Výkon hostí byl mírným zklamáním, nepředveli takřka nic. Žirovští byli po celý zápas lepším týmem, když svou převahu nepřetavili ve výraznější vítězství.

U hostů snese přísnější měřítko pouze dobře hrající zkušený předstoper Dedera. U domácích po dlouhé době  fungovala zadní řada, ve které hrál prim Haruda.

Utkání s přehledem řídil Faltýnek, jehož výkon sledovalo 17 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Jiří Doležal, trenér Žirova: Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Jsou to pro nás důležité 3 body v boji o záhranu. Pokud zvládnete nedělní utkání v Čejově, budeme na 90 % zachráněni.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - M. Gebarovský [-] , M. Rod [-] , T. Dedera [-] , P. Nápravník [-] - P. Mazanec [-] , J. Smrčina [-] , P. Hruška [-] , T. Křech [-] (66. R. Hájek [-] ) - M. Pech [-] (66. O. Hájek [-] ) , L. Doskočil [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] , J. Brož [-] - L. Morava [-] , P. Klofáč [-] , L. Jonáš [-] , J. Hána [-] - L. Nebesař [-] (82. M. Bělík [-] ) , M. Šťastný [-] (25. D. Němec [-] )

ŽK: 22. P. Mazanec , 71. P. Hruška .
Hráči zápasu: T. Dedera - T. Haruda .
Místo: Žirov. Počet diváků: 17.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.