Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou týmů ze žďárského okresu skončil nerozhodně


18

V zápase dvou týmů z okresu Žďár nad Sázavou spolu poměřili týmy z Moravce a z Nového Města na Moravě - Vrchoviny. Utkání ovlivněné větrem i špatným terénem nakonec vítěze nenašlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Follprecht poslal hosty do dvoubrankového vedení

Derby dvou týmů ze žďárského okresu ovlivnil silný vítr, který komplikoval hru oběma celkům.
V prvním poločase hráli po větru hosté a vsadili na nakopávané míče do šestnáctky domácích. V 10. minutě utkání zahrával přímý volný kop od rohového praporku hostující Petr Follprecht a jeho přízemní centr si smolně srazil do vlastní branky Patrik Štěpánek - 0:1. Domácí několikrát zahrozili po kombinacích po krajích hřiště, ale nedařila se jim finální nahrávka. V 25. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek opět Petr Follprecht, který zužitkoval centr do malého vápna. Domácí byli zaskočeni nepříznivým vývojem utkání, ale zbraně rozhodně nesložili. Zaslouženého snížení se dočkali ve 40. minutě, kdy Červinka vyslal po křídle rozběhlého Kováře, ten si obhodil bránícího hráče a předložil před prázdnou bránu míč Filipovi Kudiovskému, který snížil na 1:2.

O dělbě bodů rozhodl Kudiovský

Druhá půle začala očekávaným náporem domácích, kteří se s podporou větru v zádech hnali za brzkým vyrovnáním. Přesto se hosté dostali do svou vyložených šancí. Vašíčkovu přízemní střelu vyrazil Pokorný, v další šanci Dobrovolný přestřelil. Po deseti minutách druhé půle se domácím podařilo vyrovnat po perfektně kopnutém přímém kopu Filipa Kudiovského - 2:2. Domácí si po vyrovnání vytvořili několik šancí na otočení zápasu. Toufarovu hlavičku vykryl bránící hráč na brankové čáře, Šebek po rohovém kopu hlavičkoval do Skryjových rukavic. Skryja byl i proti hattricku Filipa Kudiovského a jeho střelu vytěsnil na roh. Skryja se zaskvěl i při střele Kováře. Střídající Petr Kudiovský z otočky těsně minul. V závěrečných patnácti minutách se již hosté převážně bránili, ale tlak domácích zůstal nevyužit a tak si oba soupeři body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Lukáš Broža: Po utkání mám smíšené pocity. Podařilo se nám sice smazat dvougólové manko, ale v závěrečné půlhodině jsme určitě měli některou šanci proměnit. Opět jsme dostali dvě branky ze standardních situací. Přesto musím kluky pochválit za to jak si poradili s dvoubrankovým vedením soupeře, těžkým terénem a hlavně se silným větrem.




Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Štěpánek [-] (87. M. Hanák [-] ) , L. Šebek [-] (72. M. Černý [-] ) , T. Christian [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] (78. P. Kudiovský [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - J. Havelka [-] (64. V. Veselý [-] ) , J. Mrkos [-] , P. Follprecht [-] (69. M. Žák [-] ) , P. Blažíček [-] - L. Polnický [-] , O. Poul [-] , J. Liška [-] , M. Vašíček [-] , R. Blažíček [-] - V. Dobrovolný [-] (87. Z. Josífek [-] ) -

ŽK: 14. P. Juračka , 63. T. Toufar .
Hráči zápasu: F. Kudiovský - P. Follprecht , P. Skryja .
Místo: Moravec. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Moravec to doma umí, na specifické hrací ploše to má každé technické mužstvo těžké, trápit se zde bude i Vrchovina. Domácí s podporou výborných fanoušků v zádech v derby zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů