Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť rozdrtila Šebkovice


0

Aspirant na postup do krajského přeboru - tým z Náměště - Vícenic hostil na domácí půdě Šebkovice, které jsou namočeny v sestupovém pásmu. Domácí tým potvrdil roli favorita a uštědřil svému soupeři debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náměšť se v první půli prosadila třikrát

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Náměšť potvrzovala roli favorita a diktovala tempo hry, svého soupeře předčila hlavně v rychlosti. Hned v páté minutě přiletěla první vlaštovka do hostující svatyně. Zhruba na penaltě se k míči dostal zcela volný Roman Durajka a otevřel skóre zápasu - 1:0. V dalších několika minutách měl pár slibných šancí Michal Šimončič a z jedné z nich zvýšil ve dvacáté minutě na 2:0. Domácí ještě do poločasu vedení navýšili, když se prosadil ve 34. minutě David Svoboda a s hosty to už nevypadalo vůbec dobře - 0:3.

Domácí byli nadále při chuti

Kdo by si myslel, že vysoké vedení domácí ukolébá, byl na omylu. Hned chvíli po začátku druhého dějství utekl hostující obraně Zdeněk Jonák a zvýšil už na 4:0. Domácí byli při chuti i nadále a zaměstnávali Šebkovickou obranu a brankáře. V 60. minutě zvyšoval již na 5:0 svým druhým gólem v zápase David Svoboda a o necelých deset minut později taktéž svým druhým gólem v dnešním zápase zvýšil na 6:0 Michal Šimončič. Pak mohli alespoň čestný gól vstřelit i hosté, po zaváhání domácí obrany se dostali do dvou nadějných šancí, ale poprvě zlikvidoval tutovku brankář Bartošek a podruhé mladého brankáře zachránila tyč domácí svatyně. V 78. minutě se hattricku v zápase dočkal David Svoboda a pečetil na konečných 7:0. Šebkovice tak z Náměště odjely s pořádným přídělem.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek, vedoucí mužstva: Od začátku utkání až do konce se hrálo převážně na jednu branku, výraznou převahu nad soupeřem jsme měli především v rychlosti, které jsme také využili.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - D. Svoboda [-] , M. Šimončič [-] , J. Klíma [-] (55. M. Anna [-] ) , R. Durajka [-] , J. Rubák [-] , Z. Jonák [-] , M. Homola [-] (71. M. Veselý [-] ) , P. Čermák [-] , J. Heres [-] (60. V. Rous [-] ) , V. Lampíř [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] (82. P. Durda [-] ) , P. Kotačka [-] , Z. Přibil [-] , Z. Roupec [-] , T. Kotačka [-] (53. O. Netík [-] ) , D. Kašpárek [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-] , M. Pecka [-] (64. M. Hobza [-] )

ŽK: 43. J. Klíma , 87. V. Lampíř - 13. M. Pecka , 84. Š. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Bartošek , M. Šimončič , D. Svoboda .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 96. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - SVOBODA Ladislav, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.