Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ROMA Jihlava zabrala a bere tři body


Branky


0

Hostům se postupně vrací hráči z marodky a vypršené tresty za červené kart také berou za své. Domácí se museli vyrovnat s debaklem v Telči a teď přišel další od ROMA Jihlava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas jasně ukázal, že se domácí po nadílce v Telči  nenachází zrovna v dobré herní pohodě. Přestože se poměrně brzo ujali vedení, nedokázali dobrého vstupu do utkání využít a v druhé polovině prvního dějství, během 18 minut hned 4x inkasovali, čímž hosté prakticky rozhodli utkání. Zvrat mohly přivodit dva momenty - odstoupení hostujícího obránce pro zranění značící dohrání v 10 mužích a snížení domácích zkraje druhého poločasu na rozdíl dvou branek. Nic takového se však nenastalo, protože veškerou snahu hatilo nespočet zkažených nahrávek a nedůrazná koncovka. V závěru hráči Romy své zasloužené vítězství ztvrdili dalšími dvěma brankami.



Ohlasy k zápasu


SK Mrákotín
Vilém Čech, vedoucí týmu Mrákotína: Hodně jsme kazili přihrávky a vůbec se nedařila kombinace. Soupeř nakonec zaslouženě bere tři body.




Sestavy


SK Mrákotín
F. Cvach [-] - R. Čeloud [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Berka [-] (78. Z. Marek [-] ) , M. Šimek [-] - J. Šalanda [-] , J. Vondrák [-] , L. Kučera [-] (46. M. Doležal [-] ) , T. Šalanda [-] - D. Hajdík [-] , J. Kročil [-]

TJ Roma Jihlava
O. Karša [-] - L. Adam [-] , J. Novák [-] , M. Suchý [-] , O. Skála [-] - F. Longauer [-] , E. Gábor [-] , M. Drevňák [-] , K. Dreveňák [-] - R. Benda [-] , J. Flégr [-]

ŽK: 26. T. Šalanda - 75. F. Longauer , 77. O. Skála .
Hráči zápasu: J. Vondrák - K. Dreveňák .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.