Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice se posunuly na bednu


Branky


0

Domácí porazili v posledním domácím utkání Českou Bělou 4:1 a díky remíze Chotěboře C se posunuli na třetí příčku v tabulce. Navíc si udrželi jarní domácí neporazitelnost. Česká Bělá potřebuje v posledním kole vyhrát, když se tak stane, tak sezachrání bez ohledu na to, jak dopadne zápas jejího konkurenta Tisu B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel vstup do utkání. Ve 4. minutě po zblokované střele Zdeňka Rajdla otevřel skóre zápasu střelou z hranice vápna Michal Pajer. Prvních deset minut tak byli domácí aktivnější, ale poté převzali iniciativu hosté. V 15. minutě vychytal Zvolánka reflexivně Rajdl, o chvíli později skončila střela jednoho z hostujících na břevně. Svůj tlak korunovala Česká Bělá v 18. minutě, když po nedůrazu v pokutovém území střílel přesně a pěkně pod břevno Vladimír Pleskač. Zhruba od 30. minuty začaly přívaly deště a úroveň hry pochopitelně klesla. Do vedení šly Hněvkovice v 35. minutě, když Tomáš Pajer posadil svůj centr na hlavu Milana Gehera a ten se nemýlil.

 

Zlomový moment přišel na začátku druhé půle, když se ve 47. minutě na centr Jiřího Šťastného naběhl Veleta a skluzem přidal třetí branku. Stejný hráč o chvíli později svou další možnost neproměnil. Na hostech byla sympatická snaha s výsledkem něco udělat. Jednou skončila jejich střela na tyči, poté dvakrát mířily jejich pokusy těsně vedle. Zhruba v polovině druhé půle po individuální akci mohl dát čtvrtou hněvkovickou branku opět Milan Geher, ale Souček zasáhl výborně. V 73. minutě ho nakonec překonal Šťastný, který z pravé strany využil přihrávku Gehera, unikl soupeřům a přízemní střelou dal čtvrtou branku. V posledních minutách stejný hráč ještě málem přidal další gól, ale tentokráte se blýskl brankář soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí mužstva Hněvkovic: „Bylo to vyrovnaný, ale my jsme byli produktivnější. Jsme rádi, že se nám podařila udržet domácí neporazitelnost a posunuli se na třetí místo. Snad ji v posledním kole udržíme, máme to ve vlastních rukách.“

FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „Zápas pro nás nezačal příliš šťastně. Pak se hra vyrovnala a vytvářeli jsme si šance. Dokázali srovnat. Druhou část prvního poločasu ovlivnily dva faktory, bouře s prudkým deštěm, který občas přešel i v kroupy a rozhodčí ze sousedního Kožlí, který byl 12. hráčem domácích. Po přestávce jsme začali stejně špatně jako v prvním poločase. První domácí akce skončila v naší bráně. Poté se opět hrál poměrně vyrovnaný zápas s podobným množstvím šancí, i když domácí jich měli o něco více. My už jsme ale žádnou branku nedali.“



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
J. Rajdl [-] (20. M. Peroutka [-] ) - T. Pajer [-] , M. Fanta [-] , P. Rajdl [-] , P. Veleta [-] - M. Geher [-] , M. Pajer [-] , Z. Rajdl [-] (40. J. Rajdl ml. [-] ) , J. Šťastný [-] - M. Nulíček [-] , J. Vošický [-] (60. J. Těšínský [-] )

FK Česká Bělá
L. Souček [-] - T. Pohlreich [-] , R. Hospodka [-] , P. Rosický [-] , S. Harvalík [-] - V. Pleskač [-] , L. Sobotka [-] , L. Béna [-] , R. Klement [-] (80. P. Rakušan [-] ) - J. Zvolánek [-] (70. M. Klimeš [-] ) , M. Pátek [-] (55. M. Pleskač [-] )

Hráči zápasu: J. Šťastný , M. Geher .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.