3:4
(1:1)
14. M. Krejčí
52. M. Mareš
60. D. Alt (vl.)
66. Š. Rod
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

27.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec se zasekl v nepravý čas


Branky


33. J. Pikl , 69. J. Skryja , 90. R. Dalík - 14. M. Krejčí , 52. M. Mareš , 60. D. Alt (vl.) , 66. Š. Rod
0

Další kolapsy se dějí v Humpolci, který na jaře vymazal sedmibodové manko z podzimu a stal se největším divizním kandidátem. Jenže poslední tři zápasy prohrál a vrcholem je domácí porážka 3:4 s poslední Třeští! Přesto Humpolec může pořád ještě postoupit. V případě, že vyhraje v Jaroměřicích a Ždírec nevyhraje v Jemnicku. Pokud by se na 57 bodů dostaly Humpolec, Jemnicko i Chotěboř, byl by na tom v minitabulce nejlépe právě Humpolec. V případě shody u dvojice Humpolec – Jemnicko by pro Jemnicko při vzájemných zápasech 3:1 a 0:2 hovořilo momentálně lepší skóre a při variantě bodové shody páru Jemnicko – Chotěboř by se z postupu senzačně radovali v Chotěboři, kde mají o gól lepší bilanci divokých vzájemných utkání (7:1, 1:6). Variant je hodně a přebor Vysočiny čeká neuvěřitelný finiš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proti Třešti sehrál Humpolec v nekompletním složení moc špatný zápas, chyboval hlavně v defenzívě. Ve 14. minutě šli hosté do vedení z penalty, pak sice Pikl po přihrávce Kratochvíla vyrovnal, ale domácí se z letargie neprobrali ani o přestávce. Během dvaceti minut ve druhé půli se stav změnil na odstrašujících 1:4, když si třetí gól vstřelil Alt sám. Až pak svěřenci trenéra Kubíka zvedli hlavu a závěr zdramatizovali. Po centrech Pikla snížili Skryja s  Dalíkem, v nastavení dokonce vyrovnali, ale gól na 4:4 pro ofsajd neplatil.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér Humpolce: Jsem obrovsky zklamaný a na hráče naštvaný. Totálně vyhořela obrana, hráli jsme si vzadu na fotbalisty a góly si dali skoro sami. Chybí nám tam osobnosti Pícha a Jeřábek, kteří jsou zranění. Pokud v rozhodující fázi sezony prohrajeme třikrát po sobě a to i doma s Třeští, tak to svědčí o tom, že asi ti kluci nemají o vyšší soutěž zájem.




Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - P. Honzárek [-] (64. J. Kalivoda [-] ) , D. Procházka [-] , D. Alt [-] , R. Nermut [-] (57. M. Podoba [-] ) - J. Paťha [-] , L. Bláha [-] (46. R. Dalík [-] ) , J. Pikl [-] , J. Skryja [-] , T. Kopic [-] - M. Kratochvíl [-]

TJ Slavoj Třešť
J. Bachman [-] - M. Tausch [-] (87. T. Veselý [-] ) , J. Kříž [-] , J. Novotný [-] , M. Kodys [-] - O. Procházka [-] (77. D. Ivan [-] ) , J. Gutwald [-] , M. Krejčí [-] , M. Mareš [-] - Š. Rod [-] (88. D. Pešta [-] ) , J. Chalupský [-]

Hráči zápasu: M. Kratochvíl - M. Krejčí , J. Bachman .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.