2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko domácí povinnost splnilo


Branky


0

Zápas třetího s desátým byl dnes na pořadu na hřišti Jemnicka. Postavení obou týmů je "těžké" - domácí těžko postoupí, musejí čekat na zaváhání Ždírce a Humpolce. Hosté ti zase těžko spadnou. Na sestupovou pozici mají 8 bodů k dobru a nevím co by se muselo stát, aby do toho Destrukce ještě spadla. Domácí nakonec potvrdili roli favorita a vyhráli 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali s chutí a soupeře zatlačili. První velké šance si připravili oba útočníci -  Kříž a Morkus. Paradoxně nejvíce však hostujícího brankáře ohrozila jeho obrana, když si srazila střelu útočího Jemnicka málem do vlastní sítě. V 6. minutě se už domácí dočkali - prosadil se Pavel Tesař. Po uklidňující brance upadli domácí do pasivity, hosté se snažili, ale i díky svojí nevalné formě si větší šanci nepřipravili. Jejich největší příležitost přišla po nedorozumnění domácí obrany, kdy malá domů skončila na tyči a následně byli u míče první domácí zadáci. Ve 40. minutě se rýsovala šance pro Luboše Morkuse, ten se však o ni připravil špatným zpracováním.

Druhý poločas opět lépe zahájili hráči Jemnicka. A také se brzy dočkali. Ve 47. minutě se snesl přetažený Křížův centr až na volného M. Čurdu a ten uklidil míč do sítě - 2:0. Domácí tlak pokračoval a přinášel další šance, které se však neujaly. Pak se ke slovu dostali  i hosté: v 70. minutě se dostal míč k volnému Neumannovi, ale ten nedokázal brankáře Coufala přehodit. Snížení se Jaroměřice přece jen dočkali. V 87. minutě zahrávali přímý kop se sluníčkem v zádech, Coufal v obtížné pozici jen vyrazil do dobíhajícího Davida Karáska a ten korigoval na konečných 2:1. Domácí tak svojí výhrou vytvořili tlak na vedoucí týmy KP.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér FC Jemnicko: Spokojenost s vítězstvím a 3 body. Neznámou byl před zápasem dorostenec Coufal v bráně, ale zvládl to na jedničku. Hosté mě zklamali, v jejich pozici bych čekal větší nasazení..

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Z našeho výkonu jsem zklamán. To bylo tak na úrovni Okresního přeboru. Věděli jsme, že domácí budou mít v bráně dorostence, ale hodinu jsme ho pořádně neohrozili. Jemnicku bohatě stačil k vítězství průměrný výkon.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
J. Coufal [-] - M. Máca [-] , Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] - S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , Š. Tobolka [-] , M. Čurda [-] - L. Morkus [-] (90. J. Liška [-] ) , F. Kříž [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , M. Křivánek [-] , D. Karásek [-] , J. Urbánek [-] (73. Z. Nykrmajer [-] ) - M. Svoboda [-] , T. Holoubek [-] , M. Neumann [-] , D. Hověz [-] - Š. Czucz [-] , J. Rygl [-] (69. J. Kopečný [-] )

Hráči zápasu: Z. Koutný , P. Tesař - J. Urbánek .
Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.