4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice přejely Třešť


Branky


0

Důležitý zápas o šest bodů! Slavoj přijel přiživit šanci na záchranu. Minule odvezla Třešť nečekaně body z Jemnicka a ráda by to zopakovala. K tomu však potřebovala porazit domácí Destrukci, která by se naopak v případě vítězství hodně přiblížila záchraně. To se domácím nakonec i podařilo a po jasné výhře 4:0 zůstaly všechny body v Jaroměřicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní části se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté hrozili rychlými brejky, které podnikal agilní J.Herkner - první samostný únik mu nevyšel v 16. minutě když minul branku. A platilo nedáš- dostaneš. Za pět minut hodil Z. Karásek dlouhý aut, Holoubek odcentroval a J. Rygl hlavou zavěsil - 1:0. Ve 27. minutě pokračoval souboj hostujícího Herknera s domácím gólmanem Klubalem. Po dalším souboji tváří v tvář trefil hostující forvard tyč, míč pak poskakoval na čáře a domácí obrana jej následně odkopla. Domácí opět odpověděli šancí Neumanna, ten trefil tyč, a následně brankou. Po akci Czucz- Hověz - Stejskal se míč dostal k posledně jmenovanému a ten střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Ve 40. minutě zakončil Herkner svoji trilogii neúspěšných nájezdů na Klubala střelou mimo. 

Ve druhé půli si domácí zadáci brejky hostů pohlídali a téměř do ničeho Třešť nepustili. Sami naopak navyšovali střelecký účet.  v 65. minutě vybojoval míč Rygl, posunul ho na malé vápno na volného Miloše Neumanna, ten se hezky zbavil bránícího hráče a zakončil - 3:0. Čtvrtý hřebík do sestupové rakve Třeště zatloukl deset minut před koncemŠtefan Czucz. M. Neumann pronikl do vápna přihrál střelci a ten ze sedmi metrů nedal Kousalovi šanci. Potupného bůra odmítl pak ještě v závěru hostům uštědřit Rygl - tváří v tvář neuspěl.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Skóre a průběh jsou dvě odlišné věci - kdyby Herkner proměnil jeden ze svých mnoha brejků za bezgólového stavu nebo i za stavu 1:0, tak by to vypadalo asi jinak. V druhé části jsme si už jejich protiútoky pohlídali.

TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér Třeště: My jsme naše šance promarnili a domácím naopak gól připravili. O přestávce si to domácí patrně vyříkali, protože pak si nás v přechodu do útoku pohlídali.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , M. Křivánek [-] , J. Urbánek [-] - J. Stejskal [-] (58. M. Svoboda [-] ) , M. Neumann [-] , T. Holoubek [-] , D. Hověz [-] - Š. Czucz [-] , J. Rygl [-]

TJ Slavoj Třešť
J. Kousal [-] - M. Tausch [-] , O. Procházka [-] , J. Kříž [-] , M. Kodys [-] - O. Sedláček [-] (46. Š. Rod [-] ) , J. Gutwald [-] , M. Krejčí [-] , M. Mareš [-] (72. A. Lacina [-] ) - J. Chalupský [-] , J. Herkner [-]

ŽK: 29. T. Holoubek , 53. M. Neumann , 85. D. Hověz - 53. M. Krejčí , 60. J. Gutwald , 85. M. Kodys .
Hráči zápasu: D. Karásek , M. Neumann - J. Herkner .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.