1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola - Ždírec doma prohrál


Branky


0

Ždírec drží krok s Humpolcem: Vyhrál v Herálci, ve Světlé a porazil doma Luka. 9 bodů z devíti možných a Plíškovi svěřenci bod za lídrem. Hosté z Moravských Budějovic přijeli na hřiště favorita v pohodě. Poté co vyhráli důležitá utkání V Okříškách a 14 dní nato v Třešti, tak se usadili v horní polovině tabulky a zbytek sezony mohou hrát v klidu. To se odrazilo i v samotném zápase - Tatran se p ovětšinu zápasu tlačil do útoku, ale daroval soupeři dva góly a přes obrovský tlak v druhém poločase prohrál!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité utkání nezačalo pro domácí šťastně - ve 4. minutě po nedorozumnění v obraně poslal domácí J. Smejkal hlavou míč na zcela volného útočníka hostí a Ždirec na samém úvodu prohrával! Tatran se však rychle oklepal a po útočné akci srovnal v 11. minutě křižnou ranou na vzdálenější tyč Pavel Novotný - 1:1. Hosté se po obdržené brance zatáhli a bránili se útokům domácích. Ti měli největší tlak po půlhodině hry, ale Mrázek napálil pouze tyč a po něm Pátek prováhal vhodný okamžik na zakončení. Budějovice se štěstím odolaly a podnikly ojedinělý ale úspěšný výpad. Po dlouhém autu neudržel míč domácí gólman S. Pometlo a Karel Busta jej poslal do sítě. 1:2 a tak i přes velikou snahu domácích skončil poločas.

Ve druhém dějství se hrálo jen na budějovickou bránu. Hosté de facto rezignovali na útočnou hru - brankář Pometlo měl pouze jeden zákrok. Domácí sevřeli hosty před jejich brankou, ale spalovali šanci za šancí. Nejvíce v této disciplíně vynikal K. Štukhejl. V 52. minutě mířil těsně vedle, v 60. minutě pak šel sám na Jelínka, ale ještě hledal lépe postaveného hráče. Tou dobou vrcholil ždírecký nápor - v 65. minutě neúspěšně pálil střelec jediné branky Novotný a z následného rohu mířil M. Kysilko hlavou nad. Budějovičtí však vše silou vůle přežili a domácí se v závěrečné křeči už vyrovnání nedočkali. Ztratili tak důležité body a pustili Humpolec do čtyřbodového trháku!



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: Je neuvěřitelné, jak jsme si ten zápas sami prohráli. Darovali jsme hostům dva góly a sami se zmohli jen na jeden. Šancí bylo mnoho, ale střelecké trápení nás potkalo v nejméně vhodnou dobu...

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravské Budějovice: Domácí byli po celý zápas lepší ale my jsme měli kvalitní kontry a dva jsme využili. Postupem času byli ždírečtí nervóznější a nervóznější a chyběl jim klid a rozvaha v zakončení.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Fikar [-] , M. Votava [-] (75. P. Klimeš [-] ) , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] - K. Štukhejl [-] , L. Mrázek [-] , P. Pátek [-] , J. Smejkal [-] (82. L. Malínský [-] ) - P. Novotný [-] , R. Michalec [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - K. Busta [-] , O. Busta [-] (46. L. Stehlík [-] ) , M. Procházka [-] , M. Pařízek [-] (82. V. Dušek [-] ) - P. Benda [-] (76. V. Novotný [-] ) , R. Švanda [-] , T. Kopeček [-] , D. Šibor [-] - J. Šplíchal [-] , M. Máca [-]

Hráči zápasu: P. Novotný - J. Jelínek , K. Busta .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.