J. Vacek 18. (vl.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice přišly v závěru o remízu a zůstávají poslední


Branky


18. J. Vacek (vl.) - 44. F. Dvořáček , 89. J. Szabó
0

Domácím velí situace v tabulce sbírat body, zejména pak v domácím prostředí. Po minulých výsledcích to také měli v plánu. Ale Polná, která díky vítězství poskočila na 5. místo, dokázala v zápase, který ovlivnilo vyloučení domácího brankáře Kružíka na konci prvního poločasu, zvítězit gólem z 89. minuty. Domácí si tak další body nepřipsali a zůstávají poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrál celkem vyrovnaný duel s menším počtem šancí. Domácí se ujali vedení - po centru Netrdy si pod tlakem srazil hostující obránce míč do vlastní brány - 1:0. Následovala bitva ve středu pole bez větších šancí. Když už se zdálo, že si domácí odnesou vedení do šaten, přišel zásadní moment utkání. Domácí brankář Kružík se ve snaze vypíchnout míč hostujícímu útočníkovi dopustil faulu, po kterém následovalo vyloučení a vyrovnávací gól z pokutového kopu. Trefil se Dvořáček a poločas skončil 1:1.

V druhé půli se oslabaní domácí nadále snažili s výsledkem něco udělat, zato hosté nikam nepospíchali a převahou muže v poli výpady domácích eliminovali. Největší šanci na straně domácích nevyužil Plichta. Ke konci Čáslavice více riskovali, chtěli 3 body, což se jim v závěru vymstilo a brejk hostů využil křižnou střelou střídající Szabó.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, trenér Čáslavic: První poločas dobrý až do 42. minuty. Do té doby jsme vedli a pokud by to vydrželo do půlky bylo by to jiné. Ale přišel závěr poločasu, kde náš gólman vyhodnotil situaci velice špatně a po zásluze dostal červenou kartu. Do brány musel hráč z pole, hosté vyrovnali a v druhé půli když jsme zariskovali, protože jsme chtěli tři body, tak nás Polná ztrestala. Měli jsme a chtěli vyhrát, nepodařilo se a situace je špatná




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Kurtin [-] , M. Zikmund [-] , P. Čermák [-] , T. Tržil [-] - M. Netrda [-] , A. Plichta [-] , D. Presl [-] , P. Chládek [-] - D. Dvořák [-] , L. Barák [-] (46. V. Lampíř [-] )

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] , P. Tržil [-] , F. Dvořáček [-] , T. Reiterman [-] - P. Fišer [-] (29. M. Kolman [-] ) , M. Brnický [-] , P. Barák [-] , J. Vacek [-] - D. Macko [-] , V. Koukal [-]

ČK: 42. J. Kružík .
Hráči zápasu: P. Chládek - D. Macko , T. Reiterman .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.