Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec vyhrál v Čáslavicích a jde do trháku


0

Ždírec využil zaváhání Jemnicka a jde do trháku. Pokud při současné formě Jemnicka vyhraje domácí zápas s Chotěboří, tak by mohlo být o vítězi krajského brzy jasno. Zato s Čáslavicemi to nevypadá dobře, tým sice posílil, ale kýžené body to zatím nepřináší. Devítibodová ztráta na záchranu není sice nedostižná, ale záchrana se přeci jenom mílovými kroky vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ždírec byl v úvodních 20. minutách lepším týmem, jenže jen po vápno Čáslavic. Čáslavice zavřené na své půlce vyrážely k nebezpečným brejkům a měli paradoxně tři gólové šance.   Poprvé po rohu zachraňoval Ždírec na brankové čáře, pak zachraňoval dobrými zákroky Pometlo. Velký vítr nahrával Ždírci a ve 36. minutě toho využil Čalkovský, který napálil míč z 30 metrů k tyči, a poslal tak Ždírec do poločasového vedení.

 

   

Ve druhém poločase se Ždírci hrálo podstatně hůře. Velký vítr bral dlouhé balony nazpět a hosté se s tím nemohli dlouho vyrovnat. V 61. minutě domácí z penalty po faulu na Plichtu vyrovnali. Ždírec se však vzchopil a v 69. minutě se šťastně ujal vedení. Novotný centroval od lajny a centr zapadl na zadní tyč Martenkovi branky. Od tohoto okamžiku už Ždírec kontroloval hru, začal hrát po zemi a nakonec přidal další dvě branky. Nejprve šel v brejku míč po ose Novotný - Michalec - Klimeš a poslední jmenovaný se v samostatném nájezdu na brankáře nemýlil V 87. minutě pak vyrazil Čalkovský, narazil si s Novotným a uzavřel skóre na 4:1 pro Ždírec.



Ohlasy k zápasu



TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce n/D: Po větru se nám hrálo lépe, byť jsme dali jen jeden gól. V druhém poločase jsme chtěli hrát po zemi, ale to se nám dlouho nedařilo. Domácí z velmi přísné penalty srovnali, ale to nás nakoplo a poté co jsme se ujmuli opět vedení jsme zápas v pohodě dohráli.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - V. Lampíř [-] , P. Kurtin [-] , M. Netrda [-] , M. Zikmund [-] - P. Čermák [-] , T. Rygl [-] (83. J. Beránek [-] ) , T. Tržil [-] (83. T. Kosmák [-] ) , P. Chládek [-] (46. M. Sedláček [-] ) , L. Barák [-] - A. Plichta [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - M. Votava [-] , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] - J. Smejkal [-] (46. J. Zahradník [-] ) , P. Pátek [-] , P. Novotný [-] , R. Kolouch [-] , L. Mrázek [-] - R. Michalec [-] (80. M. Slavík [-] ) , P. Klimeš [-]

Hráči zápasu: P. Čermák - P. Čalkovský , S. Pometlo .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.