Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev zvítězila v Jiřicích a odpoutala se od sestupových příček


Branky


19. P. Příhoda , 26. R. Šimůnek , 52. R. Šimůnek - 4. P. Staněk , 15. J. Havel , 22. M. Kůta , 59. M. Novák (vl.) , 75. M. Kůta
0

Souboj o záchranu slibovalo utkání v v posledncíh Jiřicích, které hostily průběžně dvanáctou Horní Cerekev. Hosté dokázali v utkání využít nekoncentrovanosti domácí obrany a po hrubých chybách jiřické defenzivy nakonec zvítězili jasným rozdílem 3:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vstoupili velmi špatně. Ve 4. minutě využil hrubé chyby domácí obrany Staněk a otevřel skóre. O necelých deset minut později se situace opakovala, minelu jiřických obránců tentokrát potrestal Havel. Jiřice se však dokázaly srovnat a odpověděly v 19. minutě, kdy se s trestného kopu trefil Petr Příhoda. Defenziva Jiřic však neměla svůj den, po další hrubici se do šance dostal Kůta a zvýšil skóre na 1:3. Poločasovou přestřelku zakončil ve 26. minutě Šimůnek, jenž snížil stav na rozdíl jedné branky.

Do druhého dějství lépe vstoupili domácí a zanedlouho Šimůnek srovnal na 3:3. V 59. minutě přišla smolná chvilka pro Jiřice, když si Novák srazil míč do vlastní sítě a poslal tak hosty do vedení. To v 75. minutě potvrdil svou druhou brankou v utkání Kůta a rozhodl tak o tom, že si Horní Cerekev odveze z posledních Jiřic plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: Přistoupili jsem k zápasu laxně. Vlastními chybami jsme hostům darovali vítězství.

SK Horní Cerekev
Martin Šimák, vedoucí týmu Horní Cerekve: V prvním poločase jsme byli lepší, potom už jsme dokázali vedení udržet. Musím říct, že jsme konečně začali proměňovat šance, což se samozřejmě projevilo.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , M. Novák [-] , A. Borovička [-] - R. Šimůnek [-] , M. Jirků [-] , R. Čepl [-] , P. Příhoda [-] - M. Sadský [-] , O. Sadský [-]

SK Horní Cerekev
M. Soukup [-] - A. Šimák [-] , P. Staněk [-] , J. Šetek [-] - J. Koten [-] , J. Plachý [-] , L. Suchý [-] , J. Mezera [-] - J. Havel [-] , M. Duba [-] , M. Kůta [-]

Hráči zápasu: P. Příhoda , R. Šimůnek - J. Havel , M. Kůta .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.