2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice po dlouhé době naplno bodovaly


Branky


0

Po sérii nepřesvědčivých výsledků se dnes i přes absenci Sádlíka, Knapa, Kozáka a Jiříčka  potřebovalo mužstvo v domácím prostředí chytit herně i výsledkově. Podařilo se to tak napůl.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení Pačlavic po první půlce neodpovídalo scénaři na hřišti

Hosté od první minuty jen nakopávali dlouhé míče. My jsme se do první gólovky dostali v 5. minutě. Po přihrávce Stříže orazítkoval Pučan břevno. Ve 14. minutě si dvakrát vyměnili míč Obruča s Pučanem, po jehož přihrávce otevřel skóre střelou k pravé tyči Stříž. Občas se blýsklo na lepší časy a naši předvedli pohledné kombinační akce, na jaké jsme byli dříve zvyklí. Škoda jen, že své šance nevyužili. Zápas by se asi vyvíjel zcela jinak. A protože ani hostům se nevedlo o moc lépe, šlo se do kabin za našeho hubeného vedení 1:0.

Pojistkuzajistil Pučan

Ve druhém poločase jsme nezačali dobře. Naši nekoncentrovanost, špatnou kombinaci a fatální ztráty míčů přetavili hosté ve dvě stoprocentní gólové šance, které bohudík neproměnili. Poté se Pačlavice vzpamatovaly a přišla Pučanova tutovka, Greplovo břevno a jeho další dvě gólovky, ale skóre se neměnilo. Tajenku zápasu vyřešil až v 89. minutě Zdeňa Pučan, který chytrou střelou k levé tyči stanovil výsledek zápasu na 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Bronislav Mich: Pochvalu za vytrvalé povzbuzování si dnes zasluhuje „kotel domácích“ vyzbrojených bubnem a vlajkou. Jakkoli pačlavský soubor připomínal na začátku sezony precizně vyladěný orchestr, působí nyní spíše jako přidřený motor. Byly to ubojované a vydřené tři body. Pozitivem je, že z hráčů byla podle slov asistenta Leoše Svobodníka na rozdíl od předchozích zápasů cítit větší vůle po vítězství.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , D. Vlček [-] - Z. Pučan [-] , M. Špatina [-] - M. Grepl [-] , L. Obruča [-] - P. Dostalík [-] , M. Bleša [-] , J. Stříž [-] , T. Vincenec [-] (79. D. Vincenec [-] )

SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - J. Večera [-] (75. D. Břeň [-] ) , M. Kübl [-] , P. Borovský [-] , P. Borovský [-] , T. Světelský [-] , K. Klimek [-] , P. Drápal [-] , Š. Pyszko [-] , T. Doležal [-] , J. Pauřík [-]

ŽK: 35. P. Borovský , 71. M. Kübl , 77. P. Drápal , 85. P. Borovský . ČK: 81. P. Borovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LICEK Jan - FRYDRYCH Dominik, SEKERKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.