M. Kübl 31.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanskut dvěma brankami složil Křenovice


Branky


0

Vzrůstající formu nepotvrdily Křenovice, jelikož prohráli s Rájcem-Jestřebí 1:3. Report z pohledu jednoho týmu nám v originálním brněnském hantecu poslal Tomáš Rozkopal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělu odpoledňa dorazil z Blanenska na férovku ansámbl z Rájca-Jestřebí. Před deseti lety si střihli v Rájcu po tři sezony divizu. Což je počin jako hrom na štatl s 3,7 tis. národa. Já vím, složení mančaftu je od těch divizních dob úplně jinačí, ale sténě ta divizní minulost zní náramně!! Ale pome na plac. 4.min první zakončení patří hostům. Na polovici hřišča pošle rájecké plejer oblóček do postranní lajny, kolík lehce potahne a dává rychlo parťákovi na hrot. Hroťák z první napálí mičudu, 20 metrů od góla, lehce ze strany po zemi k přední tyči, náš gološ Lukša robinsonem vytěsní mičudu do autu!! Hosté majó roha, ten odvrátíme, hra se přelije na rájeckó polovinu, bek svó váhavosťó trocha namazal pohybujícímu se Zbyňovi Rozkopalovi za sebe do laufu, ve vápně je Zbyňa rukama odstrčen od balónu. Fuj, ruky do fotbalu nepatří!! Panu rozhodovi nezbyde než fóknót pendu!! Tu si našteluje Mara Kübl, zkusí metr nad zemó doprostřed, gološ zvostal stát na místě, čímž pendu na pohodu zlikvidoval!! Gološem vyraženó mičudu si nande Bobřík, jeho kvér ze 17 metrů div nerozbije okna v nedaleké putyce u Frantíka. 8.min Karlos Klimek si šteluje trestňák ze šestnácti metrů, zakrótí jej metr nad zadní vingl!! 9.min po zmatku v naší obraně valijó dva Raječtí na nikeho. Lukša vybíhá a lapí namazání ze strany parťákovi na střed, keré by uklízel do prázdné!! Uf!! 13.min Dodo se nechal na půlce přetlačit, vzniklo přečíslení, brkoš potáhne a následně vybídne do nájezdu hroťáka, Lukša vybíhá a hroťák ze šestnáctky šup po zemi k zadní tyči – 0:1. 18.min Bobříkovi uletěl dalekonosné centřík od postranní lajny přímo do kase, gološ néňy blbé. Hru sleduje.

 

20.min po vyšachování hostů na naší polovině následuje křenovské nájezd dva na jedneho. Oblóček nande na lajně Mary, ten z prvního dotyku pošle třicetimetrové tuctové balon na Doda. Ten má času na rozdávání, gološ vybíhá, Dodo z 17 metrů o půldruhýho metru přestřelí rájeckó kasu!! Hovado kluk!! Nevidět akcu na vlastní bulvy nevěřil bych, že se to dá nedat!! 1000procentní gólovka!! 24.min Zbyňa pošle mičudu do lajny, Šimi Pyszko umyje svýho strážca a zboka najíždí. Z velkýho úhla a 15 metrů vypustí pumelicu, kerá prosviští půlmetr nad gólem!! 26.min kořeň se prodírá od rohovýho praporka, namaže po zemi na přední tyč, ovšem hroťákovi jen na paty, z rodící se šance tak nic néňy. 27.min Mara si postaví překážkovó dráhu přes tři Ráječáky a vypustí kvér, vedle. 31.min Mara zakrótí trestňák z 23 metrů přímo do vinglu – 1:1. 33.min daleké centr od lajny letí do naší šestnáctky. Přeletí hlavní guču a na zadní tyči je poslední dvojica. Zelené Ráječák se protlačí k balonu. Ale čapó jej porádně netrefí, pošle mičudu ze šesti metrů kamsi do výšin, ani do autu balon neletěl. 36.min Zbyňa se protahne mezi dvóma zelenéma a vypustí ze dvaceti metrů přízemní pumelicu. Ta končí půlmetr vedle zadní tyče!! 38.min pěkné hostující vyšachování našich barev při rychlém kontru, na jejímž koncu následuje od brankové čáry střílený namazání po zemi pod sebe, kerý nezachytil ani Lukša skočící po balonu a brkoš na přední tyči ze sedmi metrů doklepává do prázdné kase – 1:2. 42.min Zbyňa se rozběhne za nákopem. Spolu s rájeckým obráncem, keré si sundá svýho vyběhnuvšího gološa, Zbyňa si nande na stranu odpadlé balon a z dvanácti metrů jej po zemi uklízí do prázdné sítě, další vracející se Ráječák z brankové čáry mičudu vykopne!! 45.min Mara se vydal za nákopem, profrnkne kolem obránca a najíždí na góla. Gološ vybíhá, Mara ze 14 metrů jej propálí, mičuda ale končí půldruhýho metru nad!! Gólovka jako hrom!!

 

Na začátku druhýho polčasu se zraní Karlos Klimek a v 50.min odkulhá z placu. 54.min Zbyňa pošle nákop za obranu, Mara startuje, profrnkne okolo zmatenýho obránce a najíždí na gološa, ten vybíhá, Mara těsně před gološem dlóbne, mičuda končí půlmetr vedle!! Ach, jo!! Další 1000procentní gólovka a zas nic!! 56.min slibné rájecké kvér ze šestnáctky Lukša u přední tyče lapí!! 59.min Mara balonem pod sebe hledá na šestnáctce Bobříka, jeho pumelica mířící do vinglu de jen do břevna a do země, pár čísel před brankovó čáru!! Strašná škoda!!

 

70.min hostující propagačka ze 20 metrů uletí tři metry vedle. 73.min Pauřa napřahne ze 40 metrů, jeho plavající mičuda se ve vzduchu motá jak špyna v kyblu. Gološ moc nevěděl, aspoň zašermoval rukó, ale měl štýgro, mičuda praskla jen do břevna!! To už néňy možný!! 77.min Dodo dostal koňara a odkulhal. Na plac vyběhla legenda Lukša Ledva. 80.min pěkná hostující kombinace, ale zakončení žádné. 82.min definitivně Ráječtí utnuli naše šance na jakékoliv bodové zisk, dyš se brkoš prodírá od rohovýho praporka, namazáním přes chumel lidu pod sebe nande parťáka na přední tyči, ten křížem po zemi uklidí mičudu k tyči zadní – 1:3!! 87.min kombinujem před hostující šestnáctkó, Světlo vybídne k nájezdu zboka nastartovanýho Mary, keré těsně před gološem špičkó drbne do mičudy, jeho pokus z devíti metrů po zemi jen o centimetry míjí přední tyč a končí jen v boční síti!! Hezké mač!! Zápas se musel líbit!! Obě strany přispěly k jeho kvalitě!! Ovšem z pohledu Křendičky zápas BLBEC!! Penda, dvě břevna, 3 stoprocentní gólovky a další pokuse končící nedaleko rájeckýho góla!! To vše neproměněno!! Naopak hosté ukázali, že dat branku pro ně néňy žádné problém, že prostě proměňovat svý šance umí!! Dali tři kuse, což neska na sice lépe hrající (ale neproměňující) Křendu bohatě stačilo. Gratulace do Rájca!! Ale já a bestak aj celá Křenda musí byt na naše kluky pyšná!! Pěkné výkon!! Supr!! Jen ty fíky!! Ale nevěšme, kuci, hlavu, ony ty fíky při takovým výkonu přindó!!



Sestavy


SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - J. Večera [-] (74. P. Paleček [-] ) , M. Kübl [-] , Z. Ondruška [-] , P. Borovský [-] , Z. Rozkopal [-] , K. Klimek [-] (49. T. Světelský [-] ) , P. Drápal [-] , Š. Pyszko [-] , T. Doležal [-] (76. L. Ledvina [-] ) , J. Pauřík [-]

FK MKZ Rájec-Jestřebí
K. Švancara [-] - F. Navrátil [-] , M. Opatřil [-] , P. Paděra [-] , M. Štrof [-] , M. Jelínek [-] - R. Mokrý [-] - M. Hanskut [-] (88. J. Čada [-] ) , L. Macháček [-] , J. Nečas [-] - A. Svoboda [-]

ŽK: 60. M. Kübl , 62. Z. Rozkopal , 67. Š. Pyszko - 65. M. Jelínek , 78. F. Navrátil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Válek Pavel - ŠEBELA Marek, RODINGER Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.