1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body Vilémovicím vystřelil Pernica


Branky


0

Boj o vrchní patra tabulky sehrály domácí Babice proti Vilémovicím. Branka Jakuba Dobeše z úvodu utkání nestačila, když skore otáčel hostující Pernica ve 49.minutě. Stav 1:2 zůstal až do závěrečného hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Dobeše po zranění

Začátek zápasu vyzněl lépe pro domácí a hned ve 3.minutě zahrávali roh, kde zcela volný Dobeš pohodlně dopravil míč do branky 1:0. Vilémovicím se podařilo srovnat v 11. minutě, Švihálek z levé strany hřiště našel v pokutovém území Jarůška, ten si udělal prostor ke střele a technickou střelou k tyči překonal domácího brankáře 1:1. O chvíli později dlouhý nákop Randuly zpracoval Jarůšek, přihrávkou hned našel rozběhnutého Švihálka, který tvrdě vypálil, ale brankář domácích míč chytil. Domácí také nezaháleli vytvářeli si šance ,ale Vilémovicím se je dařilo ubránit. Následně odpověděli šancí Švihálka, který po Jarůškově přistrčení vhodný okamžik ke střele prováhal. V samotném závěru první půle měli obě mužstva ještě po jedné šanci. Poločas tedy skončil smírně.

                         Druhá půle začala šancí domácích, ale střela domácího Dobeše postrádala razanci a přesnost. V minutě 49. měli hosté možnost zahrávat rohový kop. Švihálek posadil míč na hlavu Pernicovi, který nedal brankářovi domácích šanci 1:2. Domácí odpověděli šancí Doležala ,který se v našem pokutovém území na pětníku uvolnil, ale jeho střela šla těsně mimo. Ve dvou dobrých šancí se objevil dravý Jarůšek, který mířil těsně mimo branku. Cesta k domácí bráně se otevřela také Polusovi, ale ani jeho střela nemířila mezi tyče. Domácí v závěru zápasu trochu přitlačili a vytvořili si šance. Vilémovice si ovšem závěr utkání vzít nenechaly a vybojovaly tak všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Babice nad Svitavou
marek starý: Zápas proti Vilémovicím jsme začali dobře a po rohovém kopu jsme se dostali do vedení, z důvodu absence několika hráčů jsme hráli nový systém a postupně se začali projevovat první nedostatky, hned ten první zkušený soupeř dokázal potrestat, hosté byli lepší na míči, naše obrana dokázala odolávat a rychlý útočníci se snažily trápit obranu hostů, kterou dobře dirigoval Kasálek. I ve druhém poločase měl zápas dále dobré tempo, hosté otočily výsledek po rohovém kopu a zaváhání domácí obrany, poté se domácí snažily více tlačit do útoku a vytvořily si šance, ale nepodařilo se je proměnit, hosté už si vítězství pohlídali. Z hráčů bych ocenil Ševčíka, Hrušku a Doležala.




Sestavy


SK Babice nad Svitavou
T. Novák [-] - R. Ševčík [-] , R. Ondráček [-] , R. Hynšt [-] (71. M. Malíř [-] ) - J. Ondrášek [-] , Z. Hruška [-] , L. Beránek [-] (63. L. Trávníček [-] ) , L. Pokruta [-] , J. Starý [-] - J. Dobeš [-] , J. Doležal [-]

TJ Vilémovice
J. Kyzlink [-] - M. Kasálek [-] , R. Duchovný [-] - M. Kašpárek [-] (85. F. Urbánek [-] ) , M. Kučera [-] , A. Azbayar [-] (89. B. Široký [-] ) , J. Polus [-] , R. Randula [-] - T. Jarůšek [-] , M. Švihálek [-] - M. Pernica [-]

ŽK: 37. J. Polus .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: PERINGER Jakub - KOSIČKA Libor, KREJČÍ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.