1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babice opět na vítězné vlně


Branky


0

Vyrovnané utkání mezi Babicemi a Podolím rozhodl Pokruta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokrutův centr skončil v síti

První poločas jsme jasně lepší, daří se nám rozehrávat po zemi a vytvářet si příležitosti. V 10. minutě po odvráceném rohu se dostal míč znova na kraj k Pokrutovi a ten dal krásný centr na zadní tyč, když do něj nikdo nešáhl, tak míč zapadl k tyči - 1:0. Museli jsme dvakrát nuceně střídat už v první půli, Lukáš Trávníček špatně došlápl mimo hřiště a už nemohl dál hrát. Lukáš Beránek po velmi ostrém skluzu na kotníky od hráče Podolí ještě 15 minut zkusil hrát, ale poté musel taky střídat. Museli jsme hru dost přeskupit, ale i přesto jsme první poločas dohráli velmi dobře a měli jsme spousty dobrých šancí na gól, ale už tam nic nepadlo.

Míček zachránil tři body

Druhý poločas už se nám tolik nepovedl, na rozehrávku od brány jsme úplně rezignovali a nedařilo se nám kombinovat. Hned po půlce jsme i přesto měli tutovku, když hráč hostů trestuhodně namazal Doležalovi, kterého ovšem vychytal brankář. Celý druhý poločas byl stejný, hosté se snadno dostávají k míči a točí se hodně okolo našeho vápna, šance si ale nevytváří. Nám se nedaří brejkové situace a tak se zbytečně dostáváme pod tlak. Zahráváme hodně rohů a trestňáků, ale nic tam nespadlo. V 82. minutě dostali hosté super příležitost vyrovnat, když hlavní rozhodčí skočil na špek hostujícímu hráči a odpísal nasimulovaný pád jako penaltu, naštěstí se ukázala fotbalová spravedlnost a Míček penaltu chytl. Do konce zápasu už gól nepadl a tak berem všechny body za výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Babice nad Svitavou
Marek Starý (trenér domácích): V první půli lepší domácí mužstvo hrálo rychlý kombinační fotbal, dostalo se štastně do vedení po centru kapitána Pokruty, jehož nákop propadl až do sítě. Babice dál podnikaly útoky a rychlí útočníci dělaly hostům velké problémy, dva z nich ovšem už v první půli museli po zranění ze zápasu odstoupit. Druhý poločas přinesl zvýšenou aktivitu hostů, v jejichž sestavě se k výbornému výkonu rozehrál bývalí prvoligista Petr Musil a začali domácí ve středu pole přehrávat. Obrana Babic ovšem vydržela po celý zápas hrát velmi organizovaně, a nepouštěla hosty do tutovek. K vidění byl svižný fotbal dvou různých poločasů, v tom druhém dokonce domácí brankář Míček skvěle lapil hostům penaltu. Zápasu by asi více slušela remíza, Babice výhru vybojovali, hostům ovšem patří poklona. Po výborném zejména týmovém výkonu se těžko někdo vyzdvihuje, ale označí Míčka, Hynšta a Ondráčka. Marek Starý, trenér Babic.




Sestavy


SK Babice nad Svitavou
P. Míček [-] - R. Ondráček [-] , R. Hynšt [-] , J. Studený [-] - Z. Hruška [-] , J. Ondrášek [-] , J. Starý [-] , L. Pokruta [-] - J. Doležal [-] , L. Beránek [-] (38. M. Malíř [-] ) , L. Trávníček [-] (30. M. Tulis [-] )

TJ Sokol Podolí
T. Kukleta [-] - D. Liolias [-] , M. Gulda [-] (43. O. Nevídal [-] ) , D. Cícha [-] , P. Musil [-] , L. Lazar [-] , F. Poláček [-] , M. Aujeský [-] , D. Šťastný [-] , L. Blažek [-] (68. R. Andrýsek [-] ) , M. Jaroš [-]

ŽK: 54. M. Tulis , 69. M. Malíř , 82. J. Ondrášek - 9. L. Lazar , 28. M. Aujeský , 71. O. Nevídal , 81. D. Liolias .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Raus Milan - MAREK Milan, UČEŇ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.