Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Medlánky zachraňovaly bod v poslední minutě!


Branky


0

Zajímavé utkání bylo viděno ve 4.kole I.B. třídy jihomoravského kraje v brněnských Medlánkách, kam dojel nepříjemný soupeř z Čebína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický debut hostujícího Kučery

Snaha spravit si chuť z minulého kola, kdy domácí prohráli se spolufavoritem soutěže Pačlavicemi, začala ihned na začátku utkání. Hosté se snažili navázat na vítězství nad nováčkem soutěže z Vysočan.

 

Medlánky začaly aktivně. Soupeře z Čebína přehrávali od začátku kombinační hrou po stranách. Avšak většina centrovaných balonů skončila u hostujícího brankáře Tišnovského. V 17. minutě zahrával hostující tým přímý kop, který po skrumáži propadl ve vápně, kde se nejlépe zorientovala nová akvizice Čebína útočník Viktor Kučera a otevřel skore utkání na 0:1. Po této akci zápas zapadl do starých kolejí. Domácí byli silnější na míči zatímco hosté se snažili hrozit z protiútoků. Stav 1:0 vydržel až do 43.minuty. Domácí zahájili útočnou akci, kde na jejím konci byl po krásné přihrávce pod sebe, domácí kanonýr Šumbera, pro kterého z hranice penaltového území už nebyl problém vyrovnat na 1:1.

Hosté za pět minut dvanáct

Po poločase se hra vícemeně vyrovnala. Hosté hrozili rychlými brejky. Po jednom z nich se povedlo hostujícím dostat opět do vedení, kdy po pěkné akci čebínských útočníků, změnil stav utkání v 60.minutě na 1:2, Struhařík. Poté převzali otěže zápasu opět domácí. Medlánky se tlačily dopředu, ale oběma týmům za velmi teplého počasí docházely síly. V nastaveném čase pak zachránil zasloužený bod Dominik Vaněk.



Ohlasy k zápasu



FC Čebín
Jakub Tišnovský (brankář): Dle mého názoru vyrovnané utkání. Pro nás s nešťastným, ale pro soupeře zaslouženým koncem. Dostat vyrovnávací gol v poslední minutě vždycky zamrzí, ale bod z venku bereme.



Sestavy


FC Medlánky
M. Panascí [-] - F. Sehnal [-] , M. Viskot [-] (80. J. Kašuba [-] ) , M. Šudoma [-] , P. Vojtíšek [-] - M. Drštka [-] , M. Tchuř [-] , J. Schotteberger [-] , O. Dvořák [-] - D. Šilon [-] (67. D. Vaněk [-] ) , M. Čermák [-] -

FC Čebín
J. Tišnovský [-] - J. Panovský [-] , L. Beránek [-] (75. J. Zeman [-] ) , J. Šíp [-] , P. Kučera [-] - M. Fic [-] , Š. Gaži [-] (55. J. Struhařík [-] ) , M. Brodecký [-] , V. Kučera [-] - L. Panovský [-] , M. Brodecký [-] -

ŽK: 81. M. Tchuř - 62. J. Šíp , 83. V. Kučera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - PSOTA Tomáš, JUNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.