Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 14:00

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice stále stoprocentní


Branky


0

Zápas mezi nováčkem soutěže Kobeřicemi s jedním z adeptů na postup Babicemi skončil lépe pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mají více ze hry

Oproti minulému zápasu se do základní sestavy vrátili 4 hráči, ovšem zase dvě největší dlouholeté opory kvůli zranění nemohli nastoupit a to pro nás bylo velké oslabení. Chtěli jsme nedostat rychle gol, to se nám teda vůbec nepovedlo, protože už ve třetí minutě po ráně z vápna domácí otevírají skóre - 1:0. První půlhodina zápasu patří domácím, ve většině věcí jsou lepší a stále se jim daří vytvářet si šance. Druhou branku přidají v 25. minutě po totálním propadnutí naší defenzívy, kdy dva hráči domácích dokázali projít vše a prostřelit Ctibora v bráně - 2:0. Po této půlhodině se už trochu osmělujeme a máme náznaky fotbalovosti, po zahrání trestného kopu z půlky do vápna se míč odrazil k Beránkovi na vápno, ten vybídl ke skorování úplně volného Kubu Starého na pravé straně a ten tvrdou ranou prostřelil - 2:1. Poslední desetiminutovka první půle byla vyrovnaná, ale další gol nepadl.

Babice nakonec nestačily

Druhá půle začala celkem vyrovnaně, ale domácí byli nebezpečnějším mužstvem. Po centru z naší pravé strany se ocitl úplně sám před Penčákem útočník domácích, ale trestuhodně selhal. Tohoto jsme chtěli využít a drali jsme se do útoku, po jednom hlavičkovém souboji musel vystřídat hráč Kobeřic, když si po srážce hlavami roztrh obočí o Beránka. V 54. minutě se nám podařilo vyrovnat, Pokruta kopl roh prudce a přímo do malého vápna, kde míč spadl na nohy Mirkovi, který tak vsítil šťastnou branku - 2:2. Ovšem zase se nám nepodařilo delší dobu udržet nerozhodný stav, kdy po fatálním selhání naší obrany, jdou domácí opět do vedení, nakopnutý dlouhý míč, dva naši hráči i s brankářem nedokázali odehrát skákající míč, to se povedlo útočníkovi Kobeři a opět vedli - 3:2. Tento gól už rozhodl celý zápas, od této chvíle jsme jasně horším mužstvem. Domácí za dalších 5 minut po našem rohu a jejich brejku dávají další branku, která už nás jasně dostala do kolen - 4:2. Od té doby už nejsme důstojným soupeřem a pouštíme domácí k jedné šanci za druhou, Penčák předvedl několik pěkných zákroků a útočníci domácích toho také dost spálili, nebýt toho, tak bychom si odvezli z Kobeřic výprask.

Převzato: http://www.fotbalbabice.cz/news/a4-kolo-koberice/

Autor Robin Hynšt

 



Ohlasy k zápasu



SK Babice nad Svitavou
Robin Hynšt: Soupeř byl na nováčka krajské soutěže velmi kvalitní a téměř po celou dobu zápasu byl lepší než my, šance měli na několik zápasů a my jsme brankáře domácích moc neprověřili. Je potřeba doléčit zranění a sejít se konečně v úplně plné sestavě. Příští víkend vyzveme doma Podolí, které nám jistě bude chtít oplatit jarní porážku, proto se musíme pořádně připravit.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - T. Kadlec [-] , J. Svoboda [-] , M. Hobza [-] (76. R. Novák [-] ) , J. Ondráček [-] (56. P. Zbořil [-] ) - R. Polášek [-] (68. R. Ondráček [-] ) , S. Piňos [-] , L. Rozbořil [-] , F. Svoboda [-] - O. Mužíček [-] , T. Florián [-]

SK Babice nad Svitavou
C. Penčák [-] - M. Kubeš [-] , R. Ondráček [-] , R. Hynšt [-] - M. Tulis [-] , J. Ondrášek [-] (85. D. Sehnal [-] ) , Z. Hruška [-] , L. Pokruta [-] , J. Starý [-] - M. Malíř [-] (72. R. Ševčík [-] ) , L. Beránek [-]

ŽK: 90. T. Kadlec - 79. J. Starý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PROKOP David - JEŽEK Michal, KLUČKA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.