Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo lépe pro domácí celek


Branky


0

Žďár B zaslouženě doma porazil v derby Vrchovinu B. Domácí po špatném podzimu dokázali soutěž zachránit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby rezerv jsme začali náporem a za prvních devatenáct minut si postupně vypracovali velké příležitosti Russ, Jurnečka a Jun. Branka ale padla až o minutu později, to když Němec vypíchl za půlkou míč a upaloval s ním na branku hostí, kde parádní přihrávkou našel Jurnečku a ten se nemýlil – 1:0. Ve 24. minutě jsme zbytečně chybovali při zahrávání rohového kopu, hosté získali míč, přihráli ho na volného Pavla Sodomku a ten po sólovém úniku prostřelil Hanuse – 1:1. Přes tuto zbytečně obdrženou branku jsme hráli pohledný fotbal a hosty jsme k ničemu nepouštěli. V 41. minutě se Jurnečka uvolnil po křídle a před brankou našel nádhernou křížnou přihrávkou volného Russe, který trefil přesně – 2:1. Druhou půli začal velkou příležitostí hostí a perfektním zákrokem Hanuse. Od 60. minuty jsme si vypracovali velkou převahu, ale ani Russ, ani Němec své šance neproměnili. V 78. minutě jsme opět předvedli zmatky v obraně. Po špatném odkopu Hanuse fauloval Řeháček a z následného trestného kopu vyrovnal Polnický - 2:2. O dvě minuty později dostal Filippi přihrávku za obranu a při snaze o vstřelení rozhodující branky byl nedovoleně zastaven. Následnou penaltu proměnil Němec - 3:2. V 85. minutě běžel Filippi sám na Pokorného, ale tentokrát zbrkle vystřelil nad branku. V 88. minutě měl na kopačce zvýšení Jurnečka, ale i jeho střela skončila těsně vedle branky. A opět mohl přijít trest. V posledních pěti minutách si hosté vypracovali drtivý tlak, ale díky výborným zákrokům Hanuse jsme udrželi těsné, ale cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítězslav Machatka, trenér Žďáru B: Zase se potvrdila naše největší slabina, a to neproměňování šancí. Přesto si myslím, že naše výhra byla zasloužená, protože jsme byli během 85. minut lepším týmem.

SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula, asistent trenéra Vrchoviny B: Předvedli jsme nejhorší výkon na jaře, hlavně v prvním poločase. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Hanus [-] - Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , O. Toman [-] , M. Řeháček [-] - J. Miklík [-] , P. Němec [-] , J. Jun [-] , L. Jurnečka [-] - D. Russ [-] , M. Filippi [-]

SFK Nové Město na Moravě B
Z. Pokorný [-] - D. Bača [-] , P. Laštovička [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] (46. M. Kyselý [-] ) - P. Sodomka [-] , M. Šmída [-] , M. Vašíček [-] (88. V. Fagula [-] ) , J. Skryja [-] - P. Sodomka [-] (64. L. Buřval [-] ) , L. Polnický [-]

Místo: Žďár n. S.. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.