3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Rapotice porazily Rantířov


Branky


0

Rapotice musely nutně vyhrát, tak aby měly teoretickou šanci na záchranu v I.A třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice na začátku utkání kontrolovaly hru a snažily se přihrávkami dostat přes zataženou obranu Rantířova, který spoléhal na rychlé brejky či nákopy na útočníky. Paradoxně to byli hosté, kteří se ujali vedení v 15. minutě po perfektně rozehraném přímém kopu, který zakončoval Petr Pavlíček. 

Domácí nepodlehli nepříznivém výsledku a začali si vytvářet velké příležitosti. V 25. minutě vyslal Jan Matoušek dlouhým pasem do útoku Martina Laše, ten však branku přestřelil. 
Ve 34. minutě nachytal stoper, Milan Laš, Krupicu v brance Rantířova a překonal jej chytrou střelou z vlastní poloviny. Krupica se již vrátit nestačil, a Rapotice mohly slavit vyrovnání na 1:1. To nebylo všechno, už o minutu kapituloval Krupica podruhé, když nestačil na střelu Sobotky. 
V prvním poločasu Rantířov hrozil nebezpečnými brejky, v tom druhém už bylo na hřišti pouze jednou mužstvo. Rapotice si vytvářely jednu šanci za druhou, avšak své vedení navýšily až 72. minutě, kdy se chytře k tyči trefil aktivní Martin Laš. I přes další šance již branky nepadly. Závěr zápasu si Rapotice pohlídaly a mohly slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva Rapotic: Od začátku jsme byli aktivnější a snažili se diktovat tempo hry. První dvě šance jsme nevyužili, a tak nás soupeř potrestal secvičeným signálem z přímého kopu, který zakončoval Pavlíček. Utkání prakticky rozhodlo rozmezí dvou minut v první poločasu, kdy se nejprve trefil z vlastní poloviny Milan Laš a poté se prosadil i Sobotka. Ve druhé půli jsme mohli přidat více než jednu branku, ale i tak byl náš výkon dobrý a závěr zápasu jsme si pohlídali.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra Rantířova: Přijeli jsme do Rapotic s tím, že nesmíme soupeře podcenit. Bohužel se nám to nepodařilo. První minuty se odehrávali v naší režii, ale poté jsme darovali soupeři dva góly. Zápas jsme neodmakali a ztratili jsme zbytečně body. Musíme jít nohama na zem a hráči si to musí uvědomit. Domácí byli lepší ve všech směrech a zaslouženě i vyhráli.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , T. Švarc [-] - T. Pavlíček [-] , P. Antoš [-] , L. Stehlík [-] , J. Matoušek [-] (65. T. Paulec [-] ) , M. Laš [-] - M. Sobotka [-] , P. Matoušek [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Kalný [-] , J. Kozák [-] , P. Šťastný [-] (69. D. Cabúk [-] ) , P. Pavlíček [-] - L. Kovačík [-] , D. Vaněk [-] , L. Vostál [-] , J. Bartejs [-] - M. Vacek [-] , L. Horáček [-]

ŽK: 63. J. Matoušek , 80. M. Jašek .
Hráči zápasu: M. Laš - P. Pavlíček .
Místo: Rapotice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.