Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve velice zajimavém zápase zvítězila rezerva Vrchoviny


Branky


0

Želetava bojující o záchranu nedokázala v nekompletní sestavě bodovat na hřišti Vrchoviny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rezerva Vrchoviny nezačala zápas dobře, prakticky stejně jako ve středeční dohrávce s N.Vsí. V 6´chyba obrany po zahrání volného přímého kopu a úplně volný Jakeš poslal hosty do vedení – 0:1. Vrchovina opět byla aktivní a prakticky vůbec nepouštěla Želetavu za půlku. A když se tak stalo vždy to před Pokorným hořelo, jako například ve 30´nastřelil hostující Simandl po brejku břevno. Ve 35´se konečně prosadil po rohu střelou k tyči Sodomka a odstartoval svoje střelecké představení – 1:1. Těsně před přestávkou otočil skóre ještě dorostenec Veselý po důtazu na brankové čáře – 2:1, když těsně před tím napálil břevno Šmída.

Druhá půle se nesla ve stejném stylu hry. Po čtvrt hodině se opět prosadil dobře nabíhající Sodomka z malého vápna – 3:1. Prakticky z rozehrání domácí brankář Pokorný fauloval a byla z toho penalta, kterou s přehledem k tyči umístil M.Vrbka 3:2. Trenéři Havlík a Fagula oživili hru střídáním, poslali do hry mladíčky Kyselého a R.Blažíčka. V 80´zkompletoval svůj hattrick třetí brankou nejlepší hráč zápasu Pavel Sodomka, když využil přesného uvolnění Martina Žáka – 4:2.   



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: Máme velkou marodku a hrajeme v jiné sestavě a na hře to jde znát. Hráči zápas odmakali, ale bohužel tam kvalita nebyla. Trefili jsme dvě břevna a bod jsme měli na dosah, bohužel to nevyšlo. S výkonem jsem spokojen.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
Z. Pokorný [-] - D. Bača [-] , M. Drdla [-] , J. Veselý [-] , Z. Starý [-] - J. Skryja [-] (68. R. Blažíček [-] ) , M. Žák [-] , M. Šmída [-] , L. Polnický [-] - L. Trojánek [-] (60. M. Kyselý [-] ) , P. Sodomka [-] (81. M. Vašíček [-] )

Sokol Želetava
J. Mastný [-] - T. Polenda [-] , D. Jičínský [-] , J. Svoboda [-] , Š. Vladeka [-] (88. L. Viceník [-] ) - M. Vrbka [-] , M. Čurda [-] , Z. Daniel [-] , V. Jakeš [-] (80. M. Ondráček [-] ) , M. Vrbka [-] - T. Simandl [-]

ŽK: 43. L. Trojánek - 65. D. Jičínský , 71. M. Čurda .
Hráči zápasu: P. Sodomka - T. Simandl .
Místo: Nové Město na M.. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.