0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí rozhodla o vítězství nad Třebičí B až v samotném závěru utkání


Branky


0

Velké Meziříčí B vyhrálo důležitý zápas nad silnou Třebičí B a navýšili náskok nad Novou Vsi o 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání jsme se dostali v 1. minutě do nebezpečné akce po ose Bouček Pokorný, kdy druhý jmenovaný poslal pěkný míč do vápna, ale na poslední chvíli byl jeho centr sražen obránci na roh. Po následném zahraném rohu střílel Vítek vedle brány. V 6. minutě se dostal do rychlého brejku Johnson Precious, kterého na poslední chvíli zastavil čistým skluzem kapitán Halámek. Ve 14. minutě po rohovém kopu se dostal do slibné šance Ráček, ale ten z otočky střílel těsně vedle tyče. O dvě minuty později po krásné kombinaci Berky, Lišky a Krejčího, skončil míč u naprosto volného Ráčka, který v gólové šanci střílel vedle tyče. Do šance se dostali i ve 22. minutě domácí, ale Oladiti Sunday nevyzrál nad brankářem Krubou. Ve 27. minutě Bouček poslal krásný centr do malého vápna k Liškovi, ale ten v dobré pozici netrefil dobře hlavou míč. V závěru poločasu poslal Malec dlouhý míč mezi obránce, kde se míč propadl k Boučkovi, který postupoval sám na brankáře, ale perfektně ho zneškodnil brankář Tesař.

Po změně stran jsme stupňovali tlak a v 50. minutě poslal Berka centr do vápna na nabíhajícího Pokorného, který jen hlavičkoval do středu hřiště, kde stál pozorný Tesař. V 55. minutě Liška poslal dlouhý roh do vápna, kde nejvýše vyskočil Souček, který hlavičkou orazítkoval tyč. O pět minut později si navedl Bouček míč na střed hřiště a z 30 metrů poslal jedovatou střelu na bránu, kde míč skončil bohužel pro nás jen na břevně. Tato střela si určitě zasloužila gól. Poté jsme měli naprostý tlak a snažili jsme se o vstřelení gólu, který by nám zaručoval tři body. To se povedlo v závěru zápasu v 87. minutě, když se k PVK postavil zkušený Krejčí, který poslal nacvičený krátký centr do vápna na nabíhajícího E. Smejkala, který míč poslal pod sebe před malé vápno, kde se nejlépe zorientoval Bouček, který následně propálil vše, co mu stálo v cestě, 1:0. Závěr zápasu jsme si již pohlídali.  



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec, trenér Třebíče B: Soupeř byl vydatně posílen o hráče z divizního áčka a přijel k nám vyhrát. My dáváme příležitost dorostencům a ten rozdíl musí být ve hře znát. Hosté byli bojovnější, důraznější, silnější na balonu a více kombinovali. I když jsme neměli velkou šanci, o tolik jsme horší nebyli. Gól jsme dostali po nedostoupení hráče po standardní situaci. Pro naše mladé kluky byla ta konfrontace dobrou školou.

FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml., trenér Velkého Meziříčí B: Do Třebíče jeli i někteří hráči z A týmu, kteří nám v zápase velice pomohli k našemu důležitému vítězství. Hráči z Nigérie potvrdili svoji kvalitu a díky jejich rychlosti nám občas zatápěli. Naše mužstvo zase naopak potvrdilo roli mírného favorita a hlavně zkušeností jsme i zaslouženě vyhráli, když jsme soupeře do žádné vážné šance nepustili a v hektickém závěru zápasu jsme strhli vítězství na svoji stranu. Musím všem hráčům poděkovat, že zápas zvládli a hlavně nechali na hřišti všechno. Velkou pochvalu zaslouží i hrstka fanoušku z Velkého Meziříčí, kteří nás přijeli podpořit v boji o vítězství v soutěži a hlavní skandování řídil náš věrný fanoušek pan „ZELÍ“, proto musím všem fanouškům poděkovat za jejich podporu. Po zaváhání Nové Vsi máme tři kola před koncem 6 bodový náskok.



Sestavy


HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - M. Pohořilský [-] (71. A. Abayomi [-] ) , M. Mašek [-] , D. Lorenc [-] , J. Igbinoba [-] - T. Oberreiter [-] , L. Holý [-] , L. Zbožínek [-] , P. Rybníček [-] (46. L. Karásek [-] ) - S. Oladiti [-] , P. Johnson [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - T. Malec [-] , L. Halámek [-] , M. Souček [-] , J. Krejčí [-] - M. Bouček [-] , L. Berka [-] , H. Ráček [-] , J. Vítek [-] (80. V. Bradáč [-] ) , P. Pokorný [-] - L. Liška [-] (71. E. Smejkal [-] )

ŽK: 32. J. Krejčí .
Hráči zápasu: L. Holý - J. Vítek , J. Krejčí , L. Halámek .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.