8:0
(6:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí rozdrtila zachraňující se Rapotice


Branky


3. P. Pokorný , 12. M. Bouček , 14. L. Liška , 15. M. Bouček , 31. L. Liška , 36. M. Laš (vl.) , 61. M. Bouček , 70. M. Bouček
0

Lídr soutěže Velké Meziříčí B si otevřelo na svém hřišti střelnici. Poražené Rapotice se už pomalu smiřují s I. B třídou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání ve 3. minutě Bublan našel za obranou naběhnutého Lišku, který zatáhl míč do vápna, následně našel pod sebou úplně volného Pokorného, který z úrovně penalty nedal střelou k tyči brankářovi T. Lašovi šanci, 1:0. Poté jsme chvíli sice nechali hrát Rapotice, ale od 12. minuty jsme už úřadovali, když Vítek svým centrem našel Boučka, který dokázal utéct Babčanovi a ránou pod břevno zvýšil na 2:0. Ve 14. minutě Ráček zatáhl míč k rohovému praporku, odkud nacentroval míč do vápna na nabíhajícího Lišku, který hlavou na zadní tyč zvýšil na 3:0. O minutu později Liška přešel přes Švarce, zatáhl míč do vápna a následnou přihrávkou vybídl na zadní tyči Boučka, který nedal brankáři šanci, 4:0. Ve 29. minutě Bouček našel přihrávkou rozběhlého J. Kafku, který si potáhl míč a poté přihrál Liškovi, který netrefil bránu. Ve 31. minutě Bouček přihrál Ráčkovi, který ve vápně obešel Milana Laše, následně našel ve vápně Lišku, který se nemýlil, 5:0.  Ve 34. minutě Bublan zatáhl míč do lajny a svým přízemním centrem hledal v malém vápně Lišku, který mohl zkompletovat ,,hattrick", ale na poslední chvíli si srazil nechtěně do brány míč Milan Laš, 6:0. V závěru poločasu Halámek poslal dlouhý míč na rozeběhlého Bublana, který se snažil těsně před brankáře lobovat míč do brány, ale míč skončil jen nad bránou.

 

Do druhého poločasu nemohl nastoupit hlavní rozhodčí Petr Tomášek, který si poranil koleno v prvním poločase a na místo hlavního rozhodčího se posunul Oldřich Machát a paradoxně jeho místo musel zastávat vedoucí mužstva Rapotic Aleš Kolařík. Ve 48. minutě se dokázal Liška uvolnit opět přes Babčána, ale jeho následnou střelu zblokoval na roh brankář T. Laš. Poté jsme se snažili o kombinace a další gól přišel až v 61. minutě, kdy Liška na středu hřiště prošel přes Jaška a přihrávkou našel Boučka, který završil svůj ,,hattrick", 7:0. V 63. minutě do další šance se po Ráčkově přihrávce dostal J. Kafka, ale ten mířil jen těsně mimo bránu. Aby toho nebylo málo, tak v 70. minutě si navedl míč Bouček na střed hřiště, následně si narazil s Řezníčkem, který mu míč okamžitě vrátil a poté vstřelil svůj čtvrtý gól, 8:0. V závěru zápasu J. Kafka potáhl míč po levé straně a přízemním centrem našel Řezníčka v malém vápně, který z bezprostřední blízkosti nedokázal prostřelit T. Laše.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml., trenér Velkého Meziříčí B: V zápase jsme prokázali, že jsme oprávněně na špici tabulky, ale hlavně nám to velice usnadnili hosté, kteří neudělali na mě moc dobrý dojem. Zápas jsme rozhodli hned zkraje zápasu a ještě jsme dokázali několik gólových šancí spálit. Jsem rád, že hráči zápas nepodcenili a jsou si vědomi svého postavení v tabulce. Za tento zápas musím všem hráčům poděkovat.

FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva Rapotic: Výsledek hovoří za vše.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - M. Maloušek [-] , L. Halámek [-] , M. Souček [-] , J. Kafka [-] - M. Bouček [-] , J. Vítek [-] (60. V. Bradáč [-] ) , P. Pokorný [-] (46. J. Jakeš [-] ) , H. Ráček [-] , T. Bublan [-] (57. L. Řezníček [-] ) - L. Liška [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Švarc [-] , L. Babčan [-] , P. Antoš [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , J. Illek [-] , T. Paulec [-] , M. Laš [-] (22. T. Pavlíček [-] ) - A. Otcel [-] , P. Matoušek [-]

ŽK: 76. V. Bradáč , 85. L. Liška - 5. P. Matoušek , 52. T. Švarc , 68. P. Antoš .
Hráči zápasu: J. Kafka , M. Bouček .
Místo: Tržák. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.