Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov vydřel proti rezervě Třebíče vítězství a může pomalu slavit záchranu


Branky


0

Budišov doma bojoval a urval v závěru utkání všechny tři body na svoji stranu. Třebíč B doplatila na svoje hrubky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli vstup velice dobrý, protože ve druhé minutě se ve skrumáži nejlépe zorientoval Hráček, který z pozice velkého vápna vstřelil gól, 1:0. Poté se probudili i hosté a ve 20. minutě šel z půlky sám na Trnku Staněk, který srovnal na 1:1. Poté pokračovala hra ve velkém tempu, až přišla 30. minuta, kdy Oladiti se opřel do míče z 30 metrů a vsítil nechytatelný gól, 1:2. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale nebyla žádná gólová příležitost.

Domácí začali stejně jako v prvním poločase a hned ve 46. minutě postupoval sám na brankáře Karel Nováček, který se nemýlil, 2:2 Poté se hrál pěkný fotbal nahoru dolu. Domácí se snažili získat všechny tři body na svoji stranu a odměnou jim byla 72. minuta, kdy byl ve vápně faulován Karel Nováček a následný pokutový kop proměnil Votoupal. V závěru zápasu vystupňovali hosté svůj tlak, ale gól již nestihli.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Karel Věžník, trenér Budišova: Ve výborném zápase s výborným soupeřem jsme uhájili všechny tři body.

HFK Třebíč B
Pavel Němec, trenér Třebíče B: Ve druhé minutě udělala naše stoperská dvojice chybu a dostali jsme gól. Opět jsme ve druhém poločase udělali hrubku a soupeř trestal. Byl to bojovný zápas. Třetí gól jsme dostali po sporné situaci. Chci poblahopřát domácím k vítězství.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - Z. Carda [-] , R. Hrádek [-] , J. Hort [-] , T. Nováček [-] - M. Molnár [-] , L. Hráček [-] , K. Nováček [-] (86. M. Sedláček [-] ) , M. Votoupal [-] - Z. Dvořák [-] , J. Pažourek ml. [-] (89. M. Dobrovolný [-] )

HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - M. Pohořilský [-] , M. Mašek [-] , L. Zbožínek [-] , O. Benda [-] - D. Kovář [-] , S. Oladiti [-] , D. Lorenc [-] (57. L. Holý [-] ) , T. Staněk [-] - T. Oberreiter [-] , M. Ustohal [-]

ŽK: 16. Z. Carda , 30. R. Hrádek , 72. K. Nováček - 29. T. Oberreiter .
Hráči zápasu: L. Hráček , K. Nováček - O. Benda , S. Oladiti .
Místo: Budišov. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.