0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí potvrdila roli favorita na půdě Vladislavi


Branky


0

Zachraňující Vladislav nezvládla utkání proti lídrovi soutěže rezervě Velkého Meziříčí a stále musí bojovat o udržení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši hráči vstoupili do zápasu velice dobře, když v 16. minutě Vítek poslal křižný míč za obranu na rozeběhlého Boučka, který postupoval sám na brankáře P. Otrubu ml. a následně před ním vymetl krásně šibenici, 0:1. O minutu později Durajka před vápnem obešel několik protihráčů a vybídl Boučka ke střele, který jen těsně míjel levou tyč. V 19. minutě Polák pod tlakem udělal hrubku, kterou využil Řezáč a postupoval sám na brankáře Krubu, ale ten ho fantastickým zákrokem vychytal. Ve 31. minutě Polák fauloval nechtěně ve vápně Krátkého a pan rozhodčí Beseda ukázal na pokutový kop, ke kterému se postavil O. Venhoda, kterého vychytal perfektním zákrokem Kruba. Ve 36. minutě Liška zatáhl míč do vápna a následně přihrál míč pod sebe na nabíhajícího Durajku, kterého podrazil D. Ciprys a pan Beseda opět nařídil penaltu, kterou zahrál Ráček, ale jeho směr vystihl brankář P. Otruba ml.. V další akci se objevil Durajka, který z otočky míjel pravou tyč. Ve 42. minutě si Řezáč naběhl za obranu pro dlouhý aut a z úhlu orazítkoval zadní tyč, kterou ještě zneškodnil brankář Kruba. V závěru poločasu Ráček nacentroval míč do vápna, kde našel nabíhajícího Lišku, ale jeho hlavičku zneškodnil brankář.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně a snažili jsme se o vstřelení druhého gólu a to se povedlo již v 52. minutě, kdy Bouček dostal míč do lajny, kde obešel Pavlíka a poté poslal míč do vápna na volného Ráčka, který z blízkosti prostřelil P. Otrubu ml. a vynahradil si tak svoji neproměněnou penaltu, 0:2. V 70. minutě po dlouhém autu propadl míč přes celé naše vápno až k L. Venhodovi, který trefil jen prostor, kde se pohyboval Kruba. V 72. minutě Bouček svým centrem našel ve vápně volného Ráčka, který střelou na zadní tyč nadal brankáři šanci, 0:3. V závěru zápasu střídající Jakeš odebral míč Krátkému, narazil si s Vyskočilem, ale jeho střela skončila vedle brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér Vladislavi: V prvním poločase jsme měli ze hry více, než ve druhém a nedali jsme tři velké šance (penaltu, nájezd a střelu tečovanou na tyč). Spoléhali jsme na defenzivu, ale bohužel. Hosté byli lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. Ve druhém poločase jsme přestali hrát.

FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml., trenér Velkého Meziříčí B: V utkání jsme podali velmi dobrý výkon a snažili jsme se po celý zápas překonávat domácí defenzivu. Bohužel nemáme žádného střelce, který by proměnil penaltu, protože nikdo se k ní nehrne. Ve druhém poločase domácí přestali hrát a hru jsme mohli režírovat podle našeho gusta. Snažili jsme se o kombinace a hlavně jsme drželi míč na kopačkách, protože nám to soupeř usnadňoval. Naše vítězství je zcela zasloužené a jsem rád, že jsme získali plný počet bodů, který se bude hodit do posledních zápasů o první místo v tabulce.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - V. Pavlík [-] , O. Venhoda [-] , P. Otruba st. [-] , D. Ciprys [-] - L. Venhoda ml. [-] , O. Krátký [-] , M. Zeman [-] (71. F. Macek [-] ) , V. Paločko [-] , P. Ciprys [-] - M. Řezáč [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - M. Maloušek [-] , L. Halámek [-] , D. Polák [-] , T. Malec [-] - M. Bouček [-] (79. M. Nevoral [-] ) , V. Bradáč [-] (57. R. Vyskočil [-] ) , R. Durajka [-] (66. J. Jakeš [-] ) , H. Ráček [-] , J. Vítek [-] - L. Liška [-]

ŽK: 56. V. Paločko , 82. L. Venhoda ml. .
Hráči zápasu: M. Řezáč - R. Kruba , J. Vítek , H. Ráček .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.