2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav dokázala protrhnou krizi až proti Budišovu


Branky


0

Do sestavy Budišovu se opět zapojil po zranění útočník Karel Nováček, který ale selhal střelecky. Naopak Vladislav získala cenné tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Vladislavi se hrál důležitý záchranářský duel, který zvládli lépe se štěstím domácí. V prvním poločase se hrála bitva o střed pole, moc šancí k vidění nebylo. Vladislavští kombinovali převážně po zemi, ale bylo vidět mraky nepřesností a nervozita. Hosté nakopávali dlouhé balony a hrozili dlouhými auty. První šanci v utkání měl ve 21. minutě domácí Vyletěl, ale pohotovou střelou trefil tyč. Ve 24. minutě už bylo veseleji, když Vyletěl přesně nachází Řezáče a ten se z prostoru penalty trefuje přesně střelou z voleje k tyči. Tak i první poločas končí. Hosté se k výraznému ohrožení branky nedostali a všechny centry a auty sbírá spolehlivě v brance chytající Petr Otruba ml.

Druhý poločas začal jinak, Budišov hrál aktivně, během prvních deseti minut druhé půle si vytvořil 3 šance, hlavně střela Nováčka z hranice penalty volala po vyrovnání, ale proti byl spolehlivě chytající Otruba. Poté ještě střelu z hranice vápna chytá Otruba, další z hranice vápna lízla břevno. Domácí nástup hostů přečkali a spolehlivě a organizovaně bránili a snažili se hrát na brejky. V 86. minutě využívá jeden z nich Domácí Macek, ten po přihrávce L. Venhody přehodil vyběhnuvšího Trnky a střelou do prázdné branky pak pohodlně dal výsledku konečnou podobu. Vladislav se tak odrazila ode dna tabulky na 11. místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér Vladislavi: Fotbal byl pro oko diváka nekoukatelný. Podržel nás v zápase velice dobře chytající Otruba mladší. Utkání bylo vyrovnané, ale dali jsme rychlý gól a to nás nakoplo. Ve druhém poločase jsme hráli vzadu zhruba 15. minut pasivně. Bylo to bojovné utkání a výhra je pro nás šťastná.

FC Budišov - Nárameč
Karel Věžník, vedoucí mužstva Budišova: Vladislav měla dvě šance a ty proměnila. My jsme měly tři šance, které jsme nedokázali proměnit, proto nemůžeme vyhrát, když nedokážeme vstřelit gól.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - V. Pavlík [-] , O. Venhoda [-] , P. Otruba st. [-] , V. Paločko [-] - P. Ciprys [-] , J. Orálek [-] (77. F. Macek [-] ) , M. Zeman [-] , P. Vyletěl [-] (88. D. Ciprys [-] ) - L. Venhoda ml. [-] , M. Řezáč [-] (70. O. Krátký [-] )

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - R. Hrádek [-] (75. T. Obůrka [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Kozuň [-] (88. M. Dobrovolný [-] ) , J. Hort [-] - L. Hráček [-] , M. Molnár [-] , T. Nováček [-] , M. Votoupal [-] - K. Nováček [-] , J. Pažourek ml. [-] (46. Z. Dvořák [-] )

ŽK: 35. O. Venhoda , 72. L. Venhoda ml. , 79. P. Vyletěl , 84. F. Macek .
Hráči zápasu: P. Otruba ml. - L. Hráček .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.