2:1
(0:0)
91. M. Laš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký záchranářský zápas zvládla rezerva Žďáru


Branky


0

Do Žďáru zavítaly poslední Rapotice, kteří potřebovaly nutně naplno zabodovat, tak aby měly ještě teoretickou šanci na záchranu, bohužel to nezvládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do třicáté minuty jsme měli čtyři obrovské šance. V 10. minutě měli poprvé velkou šanci hosté, ale proti byl brankář Pinkava. Ve 41. minutě měl na hlavě gól M. Filippi, ale z poza vápna netrefil bránu.

Ve druhém poločase v 50. minutě byl sražen ve vápně L. Filippi, ale penaltu nedokázal proměnit Jurnečka, protože se vyznamenal brankář Laš. Od této minuty se hra vyrovnala, soupeř byl od 60. minuty lepší. Po rychlém protiútoku vstřelil M. Filippi gól, který dostal krásný pas do vápna a o čtyři minuty později obešel Jurnečka hráče těsně za půlkou a postupoval sám na brankáře, následně volil před brankářem střelu, ale brankář míč vyrazil, ale nešťastně Jurnečkovi, který vstřelil druhý gól. Po závěrečném tlaku domácích, srazil ve vápně nechtěně Růžička hostujícího hráče a hosté se z penalty nemýlili.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, vedoucí mužstva Žďáru B: Po celý první poločas jsme měli obrovské šance a mohli jsme rozhodnou o konečném výsledku, ale bohužel. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a my získali důležité body k záchraně.

FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva Rapotic: První poločas jsme se štěstím přestáli bez obdržené branky. Ve druhé půli jsme se zlepšili směrem dopředu. Domácí rozhodila neproměněná penalta, po které jsme měli velké příležitosti, ale ani Jašek, a zejména Petr Matoušek, své šance neproměnili. Rozhodl závěr zápasu a rychlý brejk Žďáru, který jsme nezachytili. Domácí poté přidali ještě jednu rychlou branku. Víc než snížit jsme už nestihli. Hráči podali dobrý výkon ve velkém nasazení a hlavně ve druhé půli posílené domácí dostali pod tlak.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Pinkava [-] - T. Ločárek [-] , F. Růžička [-] , M. Řeháček [-] , M. Novotný [-] (39. J. Gančev [-] ) - L. Jurnečka [-] , P. Němec [-] , J. Jun [-] , D. Russ [-] - M. Filippi [-] , L. Filippi [-] (87. J. Miklík [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Opálka [-] , M. Laš [-] , T. Pavlíček [-] , M. Laš [-] (86. P. Císař [-] ) - L. Stehlík [-] (46. T. Paulec [-] ) , M. Jašek [-] , J. Illek [-] , P. Antoš [-] - A. Otcel [-] , P. Matoušek [-]

ŽK: 42. L. Filippi , 57. J. Jun - 26. L. Stehlík , 45. A. Otcel .
Hráči zápasu: M. Novotný , T. Pinkava - T. Laš .
Místo: Žďár n. S.. Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.