2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí porazila na domácím hřišti třetí Kouty


Branky


0

Lídr soutěže stále válí a ještě nepoznal na svém hřišti hořkost porážky, naopak se Kouty pomalu propadají v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první nebezpečné šance v prvním poločase se dostali ve 4. minutě domácí, kdy J. Kafka po levé straně potáhl míč, svým centrem na zadní tyči našel volného Boučka, který hlavou trefil tyč a následnou dorážkou trefil Liška opět tyč. V 17. minutě Liška poslal do vápna centr, který obrana hostů odvrátila pouze před sebe k Vítkovi, který levou nohou poslal krásný míč pod břevno Stýblovi brány, 1:0. O pár minut později Bouček na pravé straně přešel přes Navrátila a poté našel úplně volného Pokorného, který z hranice malého vápna trestuhodně netrefil dobře míč. Ve 38. minutě Maloušek nakopl z naší poloviny hřiště dlouhý míč za obranu hostů, kde si krásně naběhl Liška, který dokázal vypíchnout míč vyběhlému Stýblovi a postupoval sám do vápna, ale místo střely do prázdné brány volil přihrávku pod sebe na nabíhajícího Boučka, který z prvé nekompromisně zavěsil, 2:0. O dvě minuty později Pokorný přihrávkou mezi obránci našel rozběhnutého Boučka, který postupoval sám na brankáře, ale ten nepochopitelně netrefil bránu. V závěru poločasu opět získal míč Pokorný, který přešel přes Cahu a následně poslal krásný křižný míč za obranu na nabíhajícího Boučka, kterého vychytal v samostatné akci brankář Stýblo.

Ve druhém poločase se nic zásadního nestalo a spíše domácí hlídali výsledek, 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml., trenér Velkého Meziříčí B: Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase, dokázali jsme vstřelit dva góly a ještě tři vyložené gólové šance spálit. Kouty hrozily pouze z rohových kopů, které zahrával velmi dobře Cejpek. V prvním poločase jsme hráli dobře a soupeře jsme do ničeho nepustili. Mrzí mě, že jsme neudělali tečku za zápasem hned v první půli, protože jsme na to šance měli. Ve druhém poločase jsme spíše bránili výsledek a nakopávali na můj vkus hodně dlouhých i někdy nepřesných míčů. Za tři body jsem ale v dané situaci nesmírně rád, protože nyní budeme bojovat zřejmě jenom s Novou Vsi, která na nás pořád ztrácí 7 bodů. Příští zápas jedeme v neděli do Vladislavi, která bojuje o záchranu.

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Domácí potvrdili roli favorita a vyhráli zaslouženě. My jsme si nevytvořili moc šancí. Domácím můžu jenom pogratulovat k vítězství.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Invald [-] - T. Malec [-] , L. Halámek [-] , M. Souček [-] , M. Maloušek [-] - J. Kafka [-] , P. Pokorný [-] (85. V. Bradáč [-] ) , H. Ráček [-] , J. Vítek [-] , M. Bouček [-] (57. Z. Veselý [-] ) - L. Liška [-] (88. M. Nevoral [-] )

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - V. Navrátil [-] , D. Navrkal [-] , J. Růžička [-] , D. Hrubý [-] - M. Semrád [-] , J. Roušar [-] , R. Caha [-] , M. Nestrojil [-] - J. Cejpek [-] , F. Tenkl [-]

ŽK: 46. T. Malec - 20. M. Semrád , 72. D. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Bouček , M. Maloušek - D. Navrkal .
Místo: Tržák. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.