1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí po třech letech porazila Budišov


Branky


0

Velké derby se odehrálo v Budišově, kam přijela rezerva Velkého Meziříčí, která má s domácím celkem špatnou bilanci. Lídr soutěže nezaváhal a mám již 7 bodový náskok v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku prvního poločasu zahrozili poprvé hosté, když v 7. minutě Liška nacentroval míč do vápna k volnému Ráčkovi, který hlavičkoval těsně vedle brány. O tři minuty později Ráček před vápnem poslal míč pod sebe k nabíhajícímu Malcovi, který z prvé orazítkoval neskutečnou ránou břevno, ale míč bohužel neputoval do brány, protože tato výstavní střela si určitě zasloužila gól. Ve 13. minutě zahráli domácí skvělý protiútok až do vápna k útočníkovi Molnárovi, kterého ve vápně podrazil brankář Kruba a rozhodčí Kalina bez váhání ukázal na pokutový kop. K penaltě se postavil zkušený ex-meziříčský Jiří Hort, který kopl penaltu k tyči, ale výtečným zákrokem se vyznamenal Kruba, který míč vyrazil na roh. To naše hráče zdravě nakoplo a snažili se o vstřelení gólu. V 16. minutě Bradáč nacentroval míč do vápna, kde míč prodloužil hlavou za sebe Polák, který našel volného Lišku, který okamžitě obešel Horta a střelou na zadní tyč nedal brankáři Trnkovi šanci, 0:1. Ve 26. minutě si Bradáč narazil míč s Liškou, poté zatáhl Bradáč míč do vápna a "šajtlí" poslal míč na zadní tyč k nabíhajícímu Jakešovi, který se hlavou do prázdné brány nemýlil, 0:2. Ve 28. minutě Hrádek našel za obranou naběhlého Pažourka, který z úhlu postupoval sám na Krubu, ale jeho střela skončila vedle tyče.

Na začátku druhého poločasu přišla vážná šance až v 56. minutě, kdy se J. Kafka obtočil přes Sedláčka, ale jeho následnou tvrdou střelu zneškodnil brankář Trnka. V 61. minutě T. Nováček zatáhl míč do vápna, poté přihrál míč pod sebe na Pažourka, jehož střelu zastavil až na brankové čáře J. Kafka. O čtyři minuty později Kozuň zatáhl míč po lajně a následně našel svým centrem ve vápně volného Obůrku, který trefil hlavou v dobré pozici připraveného Krubu. V 83. minutě Hort poslal dlouhý míč do vápna, na který si vyběhl brankář Kruba, který špatně vyrazil míč a ten putoval do brány, ale Polák míč musel na poslední chvíli vyhlavičkovat z brány. V 86. minutě letící míč za naši obranu se snažil odkopnout Kruba, místo toho, aby chytil míč ve vápně do rukou, ale kopnutí do míče mu nesedlo, když trefil stojícího Votoupala, který poslal míč do prázdné brány, 1:2. V závěru zápasu měli domácí tlak, ale my jsme to ustáli.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Vedoucí mužstva Budišova Karel Věžník: Hráli jsme s mladým mužstvem. Jelikož jsme prohráli, tak by zápasu slušela remíza.

FC Velké Meziříčí B
Trenér Velkého Meziříčí B Libor Smejkal ml.: Jsem osobně rád, že jsme utkání zvládli, protože jsme konečně porazili po neskutečných třech letech Budišov a to ještě na jejich hřišti. V prvním poločase jsme hráli dobře, protože z naší strany byly k vidění i hezké kombinační akce. Ve druhém poločase jsme spíše hráli pasivně a nechali jsme hrát domácí. Budišov převážně hrozil dlouhými míči do vápna, kde měl důrazné hráče. Hlavním jejich motorem byl Michal Votoupal, který nám dělal ve středu hřiště problémy. Kluci zápas odmakali až do samého konce a díky zaváhání Nové Vsi, tak máme v tabulce 7 bobový náskok.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - R. Hrádek [-] , J. Hort [-] , T. Nováček [-] , T. Obůrka [-] - J. Pažourek ml. [-] , L. Hráček [-] , J. Kozuň [-] (67. Z. Dvořák [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Votoupal [-] - M. Molnár [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - T. Malec [-] , L. Halámek [-] , D. Polák [-] , J. Kafka [-] - J. Jakeš [-] , M. Nevoral [-] (73. L. Benda [-] ) , V. Bradáč [-] (55. Z. Veselý [-] ) , H. Ráček [-] , J. Vítek [-] - L. Liška [-] (87. D. Krčál [-] )

ŽK: 13. R. Kruba , 29. H. Ráček , 87. L. Liška .
Hráči zápasu: M. Votoupal - T. Malec , J. Jakeš .
Místo: Budišov. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.