Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další sedmigólový domácí příděl pro Michalkovice


Branky


0

Report z pohledu domácího celku nám zaslal prostřednictvím registrované sekce Tomáš Včelný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním „uplakaném“a chladném odpoledni jsme přivítali na svém trávníku celek, který na podzim ještě nepoznal radost z vítězství, resp. ještě ani nebodoval – „béčko“ Vratimova…Čili se dalo předpokládat, že tento tým bude chtít zlomit prokletí a na michálkovické půdě si na nějaký ten bodík sáhnout…Tuto teorii navíc podporoval fakt, že naši se museli obejít bez 4 distancovaných hráčů základní sestavy, čili tato se hemžila několika změnami (Botoš na předstoperu, veterán Bohačík na hrotu, Homola přislíbil účast jako hráč, ale nedorazil, „na prudko“ se registroval bývalý dorostenec Wozniak,aj.) a nějaké obavy z herního projevu přece jen panovaly.

 

Začátek zápasu dával všem spekulacím za pravdu, naši nepůsobili tak jistým dojmem a souhru provázely určité nepřesnosti…Navíc hosté ani náhodou nechtěli hrát roli nějakého „autsajdra“, celkem slušně kombinovali a několikrát prověřili Noworytovu pozornost v brance. A v 15.minutě již pálili ostrýma, potrestali slávistickou nedůslednost a jako první změnili stav na naší nové světelné tabuli - 0:1. Tento okamžik ale přinesl úplně opačnou reakci, celý tým v bílém se jakoby vzbudil a začal opět hrát svou pohlednou hru. Vyrovnání se konalo ve 25.minutě, kdy Botoš dostal míč proti noze a z 20 metrů propálil nevídanou bombou vše, co mu stálo v cestě. O dvě minuty bylo ještě veseleji, to se skvělou kombinací dostal do brejku Bohačík a zkušeně špičkou kopačky poslal míč kolem nešťastného brankáře - 2:1.

 

Ve 38.minutě se poprvé trefil kapitán Spisar a vše začalo vypadat růžově..3:1. Nicméně naši si pod vlivem stavu vybrali částečně náhradní volno a hosté několikrát velmi důrazně zahrozili, avšak gól se jim vstřelit nepodařilo a stav do poločasu již nezměnili.

 

Druhá půle začala z naší strany podobně vlažně jako závěr té první a opět jsme měli několikrát štěstí.. Ale nějaké dohady na téma směřování zápasu utnul v 55.minutě Truhlík, který si perfektně posunul přímo do brejku patičkou nádhernou přihrávku na 30 metrů a chladnokrevně překonal hostujícího gólmana - 4:1.

O několik minut později zvýšil na 5:1 druhým gólem Spisar a hosté byli  nuceni zamyslet se na téma  debaklu. Nicméně mohli okamžitě snížit, Noworyta při zákroku ve čtverci nechtěně uklouzl, ztratil drahocenné vteřinky a musel faulovat…I když se vztekal, tak faul to byl evidentní a hosté kopali penaltu…Ale náš gólman se „vycajchnoval“ a pokutový kop bezpečně kryl, paráda.

 

Vzápětí se po další pěkné akci trefil střídající Janík a zvýšil na 6:1. Nicméně „majsterštyk“ odpoledne předvedl stoper Včelný, který si na své šestnáctce vzal míč a namířil si to k hostující brance, soupeř se mu začal rozestupovat, když pokrýval nabíhající slávisty a vytvořil mu bezděky takovou dálnici, že Tomáš nelenil a rozběhl se do jisté šance, v závěru nasadil kličku i brankáři a zakončil s přehledem do prázdné (mňamňam) - 7:1.

 

Čtyři minuty před koncem hosté ukončili to, co vlastně zahájili a druhou brankou aspoň trochu zmírnili svou těžkou demolici - 7:2. Čili je jasné, že incident z minulé soboty naše nijak extra nerozhodil a chuť si spravili dalším sedmigólovým přídělem do sítě soupeře. Tentokrát nelze opomenout hráče zápasu, byl jím bez diskuse Vojta Paprota, který byl v podstatě u všeho, i když sám neskóroval, herně se mu velmi dařilo, čili má velkou zásluhu na našem vysokém vítězství. Navíc lze konstatovat, že michálkovický fotbal se líbí, což je v reálu pozvánka na tuto sobotu, kdy přivítáme „béčko“ Hlubiny…



Sestavy


FC SLAVIA Michálkovice
J. Noworyta [-] - V. Paprota [-] , T. Včelný [-] , K. Bohačík [-] , J. Nekoranec [-] , M. Šleis [-] (65. T. Janík [-] ) , J. Mirocha [-] , T. Janírek [-] , L. Spisar [-] , R. Truhlík [-] , M. Botoš [-]

FC Vratimov B
O. Veselý [-] - O. Adámek [-] , J. Gašman [-] , T. Hudeček [-] , P. Tylšar [-] , R. Konečný [-] , M. Obuch [-] , J. Macák [-] , D. Petruška [-] , R. Václavík [-] , R. Bandy [-]

ŽK: 41. T. Včelný , 69. J. Noworyta .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HUBERT Lukáš - PRIESOL Daniel, ŠPRINCL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.