Lokomotiva vyprovodila Hodkovice bůrem


Branky


0

Domácí nedali Hodkovicím šanci, byť je výsledek pro hosty docela krutý...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláčkovi se dařilo

Úvodní minuty zápasu patřily hostům, kteří kvalitně kombinovali, ale jejich hráč nejprve v dobré pozici přestřelil branku domácích, poté nebezpečný trestný kop jen těsně minul branku Českolipských.

 

V největší šanci Hodkovických v první půli nejprve obránce vykopl z brankové čáry gólovou hlavičku a následnou dorážku z bezprostřední blízkosti zlikvidoval brankář Fišer.Vzápětí přišel pro hosty trest, agilní Sedláček pronikl do vápna, kde byl faulován a byla z toho penalta! Česenek neměl problém - 1:0 pro Lokomotivu!

 

To domácí uklidnilo a na hosty se začal valit jeden útok za druhým, v jednom z nich si pohrál Sedláček s obráncem Hodkovic a nekompromisní ranou na zadní tyč zvýšil na poločasových 2:0!

Domácí pátý gól stihli

Druhá půle byla pod kontrolou domácích, kteří se snažili o navýšení náskoku se zajištěnou obranou. Po centru a propadlém balónu na zadní tyč se nejprve dorážkou prosadil domácí Lupoměský, aby o pár minut později dostal střídající útočník Lokomotivy Plachý dárek, a to balón na malé vápno před prázdnou branku - 4:0!

 

Hodkovice se sice snažily o korekci výsledku,ale jejich zakončení bylo buď nepřesné a nebo zastaveno dobrou obranou domácích či gólmanem. Za svoji impotenci byli potrestání ještě pátou brankou Sedláčka, který tváří v tvář s hodkovickým brankářem nezaváhal a tak si Hodkovice odvážejí nepopulárního bůra!

 

Autor: Tomáš Fišer



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer - brankář: "Zápas se lámal první brankou, ta nám pomohla. Konečně jsme se dokázali brankově prosadit, pro hosty je výsledek dost krutý, kombinačně byli kvalitní, pro ně bohužel bez zakončení."




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
T. Fišer [-] - P. Lebduška [-] (48. D. Plachý [-] ) , O. Pospíšil [-] , L. Piršel [-] , V. Česenek [-] , V. Sedláček [-] , R. Lupoměský [-] , J. Beneš [-] (70. P. Lebduška [-] ) , L. Zlatníček [-] , T. Karas [-] , D. Kliment [-]

SK Hodkovice nad Mohelkou
L. Michalec [-] - D. Dostrašil [-] , M. Hanisch [-] , T. Roubínek [-] , L. Pavlík [-] , V. Pekař [-] (74. T. Jáč [-] ) , J. Bendák [-] , M. Kraus [-] (38. M. Řepka [-] ) , M. Tóth [-] , M. Škopan [-] (46. J. Vojtíšek [-] ) , M. Frkal [-]

ŽK: 56. L. Zlatníček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balatka Štěpán - BROŽ Antonín, VACEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.