Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná nepřipustila překvapení


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


První zahrozili domácí, když v 8. minutě šel Strouhal sám, před gólmanem situaci podcenil a Martínek střelu chytil. Hosté se do šance dostali v 16.min, ale Lošťák lehkou střelu zlikvidoval u tyče. Ve 22.min Zatloukal ideálně zleva přihrál nabíhajícímu Mašíkovi 1:0. O sedm minut později Strouhal uvolnil Zatloukala a ten zvýšil na 2:0. Potom ovšem převládla domací obrana chyby v obraně a ve 32.min snížil rychlonohý Bajer na 2:1 a o minutu, snad hned po rozehrávce tentýž hráč srovnal skóre 2:2. Ve 43. minutě dostal domácí do vedení z přímého kopu krásnou ránou Krupička 3:2. Poločas vyhrála domácí Haná 3:2.

V druhém poločas v 52.min si Frnka pohrál ve vápně s obráncem a střelou na vzdálenější tyč zvýšil na 4:2. V 71.min unikl Kolář  a  lobem překonal gólmana na 5:2. A dočkal se i Husařík, který dostal  nahrávku od Světlíka a uzavřel skóre na konečných 6:2. Haná byla v druhém poločase lepším týmem hosté si v podstatě v druhém poločase už moc šancí nevytvořili.



Ohlasy k zápasu


Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná PV):: Hrál se bezstarostný fotbal, ani jeden tým se nesoustředil na obranu. Vedli jsme 2:0 následně jsme soupeři darovali vyrovnání během chvíle. V druhém poločase jsme je pustili jen do jedné šance , začali jsme hrát na méně dotyků. Mělo to úroveň a zaslouženě jsme vyhráli, ale byl to už vyloženě vidět, že je to poslední zápas. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Miloš Krupička.

TJ Smržice
Jiří Přikryl (trenér Smržic):: Doběhla nás únava. Spousta kluků odehrála polední mistrák za dorost a měli toho plné zuby. V první půli jsme si dokázali ještě dávat balón a byli Hané důstojným soupeřem. Od doby, kdy jsme s Hanou bojovali v trojce o postup, s nimi máme špatnou bilanci. Nevím čím to je, asi je to dané. Do zápasu jsme šli s tím, že si to užijeme. My jsme s jarem spokojení. Dokázali jsme zapracovat mladé hráče a měli dobré výsledky.



Sestavy


Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - I. Jančiar [-] (46. J. Zbožínek [-] ) , M. Trnavský [-] , M. Čermák [-] , M. Kolář [-] - M. Vyskočil [-] (46. R. Frnka [-] ) , J. Mašík [-] , M. Krupička [-] , D. Strouhal [-] (70. S. Husařík [-] ) - J. Levinský [-] (46. D. Kolář [-] ) , M. Zatloukal [-] (46. R. Světlík [-] )

TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Studený [-] , J. Vychodil [-] , J. Tomiga [-] (70. S. Kovačevič [-] ) , L. Martínek [-] - J. Kalandřík [-] , V. Hubáček [-] (46. T. Doseděl [-] ) , L. Klus [-] , P. Gottvald [-] - R. Kotlár [-] , D. Bajer [-] (46. P. Doseděl [-] )

Místo: UMTRA,Prostějov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.