Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslice potvrdily roli favorita


Branky


0

První poločas Kralice statečne odolávaly domácím, ale v druhém poločase se útočná mašina Nezamyslic rozjela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Domácí byli více na míčí, a hosté nastoupili s taktikou pozorně branit a spoléhat na nějaké brejky. Tato taktika byla úspěšná, protože Nezamyslice si neuměly poradit s dobrou obranou hostů, a tak většinou to pouze nakopávaly. Všechny tyto pokusy, ale sbíral pozorný Miller, který byl opět ústřední postavou utkání. Bohužel těsně před poločasem se domácí dočkali, kdy se střelecky prosadil Hájek 1:0. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

V druhém poločase začali hráči Nezamyslic více kombinavat a hrát po zemi. Následkem toho byl faul a pokutový kop pro Nezamyslice. Miroslav Musil nechal, ale vyniknout Radima Millera, který penaltu chytil. O chvíli později se domácí přece jen dočkali, kdy se prosadil aktivní Špička 2:0. V podstatě se utkání změnilo v souboj mezi hráči Nezamyslic a Radimem Millerem, který chytal jednu šanci za druhou. Chvíli po svém příchodu na hřiště se prosadil Moler 3:0. Následně další branku přidal Přikryl 4:0. Pátou branku přidal další střídající hráč, tentokrát Dominik Matoušek 5:0. Hosté si v podstatě za celé utkání vypracovali jednu dobrou příležitost, jinak se převážně hrálo na jejich půlce. Utkání nakonec skončilo 5:0.



Ohlasy k zápasu


Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): První poločas byl hrůzostrašný, chtěli jsme dát branku, ale všechno jsme nakopávali a Miller s obranou byli pozorní. Těsně před poločasem jsme dali branku. O poločase byl v šatně rachot. Hrá se v druhém poločase zlepšila, oni fyzicky odpadli a my jsme začali hrát fotbal a přidali jsme pěkné branky. Proti brankářovi Millerovi, který chytal suprově, to musíš dávat do prázdné. Nejlepším hráčem byl dorostenec Zdeněk Špička, který po svém příchodu na hřiště výrazně oživil hru a také bych chtěl pochválit Honzu Machálka.

FC Kralice na Hané B
Němčík (asistent trenéra): My jsme hráli se třemi dorosty a dohrávali jsme v deseti kvůli zranění. První poločas jsme se celkem drželi, ale inkasovali jsme chvíli před koncem poločasu. V druhém poločase už nebyla síla konkurovat Nezamyslicím. My jsme nebyli pro ně nebezpeční. Nejlepším hráčem byl dorostenec Jakub Mráček.



Sestavy


Haná Nezamyslice
V. Soldát [-] - J. Machálek [-] , M. Lakomý [-] , L. Král [-] , D. Hájek [-] - M. Musil [-] (60. L. Moler [-] ) , T. Mariánek [-] , P. Horák [-] , M. Přikryl [-] (80. D. Matoušek [-] ) - M. Lakomý [-] , M. Máj [-] (46. Z. Špička [-] )

FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - J. Mráček [-] , D. Losman [-] , L. Dvořák [-] , P. Pospíšil [-] - D. Němčík [-] , M. Novák [-] , L. Petržela [-] , R. Alexy [-] - Z. Hrubý [-] , R. Soušek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.