Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl béčka Radnice, Cheznovice mu nasázely desítku


Branky


0

Jasno o vítězi bylo už po patnácti minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči dnes vlétli do zápasu ve velkém stylu. Hned ve 4.minutě se obranou soupeře protáhl Vaník a otevřel skóre. Hned o minutu později přidal druhou branku Ernest a v 15.minutě to už bylo 3:0. To unikl obraně Moulis. Po chybě domácích zadáků se v 19.minutě Radnice vrátily do utkání - 3:1.   

 

Ne však na dlouho. Ve 30.minutě běžel sám na branku domácí Moulis a stoper hostí jej ve vyložené šanci fauloval. Radnice tak musely pokračovat o 10 hráčích a o výsledku tak bylo vlastně definitivně rozhodnuto. Skóre poté začalo utěšeně narůstat a v devadesáté minutě svítilo na světelné tabuli konečných 10:2. Hráči FC96 tak před domácími fanoušky odčinili nepovedený zápas s Mirošovem a vrátili se na druhou příčku v tabulce.

ZDROJ: http://www.fccheznovice96.wz.cz



Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - J. Mraček [-] , T. Šťastný [-] , O. Novotný [-] , J. Šístek [-] - J. Frühauf [-] , R. Vaník [-] , P. Hochmann [-] , M. Kolář [-] - J. Moulis [-] , J. Ernest [-] (57. M. Šťastný [-] ) -

TJ Sokol Radnice B
J. Kučera [-] - L. Koffer [-] (46. J. Koželuh [-] ) , J. Štrunc [-] , J. Jonák [-] , P. Kočka [-] , P. Jícha [-] , J. Koníček [-] , D. Rýdl [-] , T. Buchanec [-] (77. T. Pecha [-] ) , D. Buchanec [-] , P. Kabát [-]

ŽK: 63. J. Lang . ČK: 30. J. Jonák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LISÝ Jiří - HOZÁK Patrik (N), KÖRNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.