Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou týmů ze špičky tabulky OP Rokycany přinesl od prvních minut výborný fotbal


0

Hosté se navíc netají touhou o rychlý návrat do 1.B třídy a tak zisk tří bodů v Cheznovicích byl nutností...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre mohl otevřít už v 17.minutě domácí Ernest.Sám před golmanem však místo zakončení zvolil přihrávku na P.Hozáka. Hozákovu střelu však obránce zblokoval.Proto přišel trest na druhé straně.Obranou se v 19.minutě protáhla posila TJ J.Spěváček a hosté šli do vedení. Navíc hosté o 10.min později udeřili podruhé.Na přesnou střelu z velkého čtverce A.Tráva reagovat nestihl.(0:2) Na hrišti se začalo dost jiskřit.

Hosté, vědomi si vedení,likvidovali veškere domácí snahy drsnými fauly či držením za dres atd. Rozhodčí však hru pouštěl bez trestu.Žluté karty začaly padat až od 40.minuty a to už bylo příliš pozdě.(pol.0:2) V 55. a 61.min hosté opět udeřili (0:4) a o výsledku se zdálo být rozhodnuto.

 

Navíc už tak dost nervózní utkání přiostřil sám rozhodčí. V 58.minutě zasáhl brankář TJ míč před rozběhnutým Hozákem rukou mimo velké vápno a následovala pouze žlutá karta! Golman Holoubkova přece jen nakonec hřiště opustil. V 65.minutě si tentýž prohřešek brankář znovu zopakoval a přišla konečně červená. Domácí se nadechli k náporu.

 

Vše odstartoval dělovkou O.Novotný v 68.minutě a o další 4.minuty později to bylo už 3:4. Trefil se P.Hochman a J.Frühauf. Hosté, strachující se o výsledek, bránili ze všech sil. Domácí borci, hnáni výbornými diváky ,vrhli vše do útoku.Ale vyrovnání už nepřišlo. Již v nastavení se navíc do otevřené obrany Cheznovic protáhl hostující útočník a dal výsledku konečnou podobu.

 

Domácí hráči před skvělou diváckou kulisou poprvé ztratili body,ale výkonem rozhodně nezklamali. Rozhodčí nakonec rozdal v tomto divokém utkání celkem deset žlutých a jednu červenou kartu. Na straně FC96 byli potrestáni pouze tři hříšníci. 

 

zdroj: http://www.fccheznovice96.wz.cz



Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - J. Mraček [-] , T. Šťastný [-] , P. Mráček [-] , O. Novotný [-] - J. Frühauf [-] , P. Hochmann [-] , R. Vaník [-] - P. Hozák [-] , J. Lang [-] , J. Ernest [-]

TJ Holoubkov
M. Matouš [-] - J. Zajíček [-] , J. Spěváček [-] (93. A. Dragoun [-] ) , F. Ineman [-] (67. P. Mleziva [-] ) , M. Huml [-] , T. Huml [-] , M. Auterský [-] (89. T. Aubrecht [-] ) , T. Teplý [-] , M. Rada [-] (74. P. Procházka [-] ) , V. Kořan [-] , T. Jankovský [-]

ŽK: 43. T. Šťastný , 53. P. Hochmann , 81. J. Lang - 39. M. Huml , 40. T. Huml , 43. V. Kořan , 53. J. Zajíček , 58. M. Matouš , 82. J. Spěváček . ČK: 65. M. Matouš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - STEJSKAL Filip, ŠÍŠA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.